Songteksten.net Forum

Songteksten.net => Feedback => Topic gestart door: Marrrk op 10 mei 2010, 21:11:54

Titel: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Marrrk op 10 mei 2010, 21:11:54
Ik weet niet of het aan mij ligt (of aan de browser, Firefox 3.6) maar het hoofdmenu op de gewone site www.songteksten.net is kapot. Ik zie twee rijen met oranje en grijze tabs en daaronder staan de letters... Iemand anders dit probleem? Het kan ook aan de computer liggen o.i.d. ;)
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 10 mei 2010, 21:40:27
hey mark,

ik zit hier ook op Firefox 3.6, maar hier zie het er wel normaal uit..

kun je 's op de ctrl en de F5 toets tegelijk drukken? dan wordt de cache leeg gegooid en alles opnieuw ingeladen.. misschien dat het een hickupje van je systeem is?
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Snowowl op 11 mei 2010, 00:54:44
Ow die 'bug' had ik dit weekend ook op de laptop van mn ouders (Firefox), maar nu op mijn computer (ook firefox) werkt alles normaal :S
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Marrrk op 11 mei 2010, 08:00:44
Heeft helaas niet gewerkt... Maar wel bedankt voor de tip :)
De bug doet zich bij mij ook voor in Internet Explorer (8) dus het zal wel aan de computer liggen :9
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: [email protected] op 14 mei 2010, 16:40:52
Ik heb/had het ook. Niet bij IE wel bij FF.
Kort geleden was er iets mis tussen Java console en FF. Java werd toen uitgeschakeld, later met updates weer ingeschakeld. Er bleken 3 versies van Java in de ad-ons te staan. Na het verwijderen van de de oudste 2 was het weer goed.

Vaak liggen problemen bij FF aan ad-ons. Dus je kan even kijken in de lijst en e.e.a. (tijdelijk) uitschakelen om het uit te proberen.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Snowowl op 9 juni 2010, 15:14:14
Heb sinds een paar dagen een nieuwe computer, en sindsdien doet het hoofdmenu het bij mij ook niet meer goed.
 
zo ziet het er voor mij uit momenteel:
(http://img.photobucket.com/albums/v422/TwistedMind/784f7eb2.jpg)

Als ik op het forum zit dan ziet het hoofdmenu er wel weer uit zoals het hoort.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 9 juni 2010, 15:42:55
wat gek joh

Firefox 3.6 op windows zie ik? Welke versie van Firefox precies?
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 9 juni 2010, 16:13:48
Ook vreemd is, dat de manier van inladen van het menu voor zowel het forum als de hoofdpagina op exact dezelfde manier gebeurd.. hier zitten dus geen verschillen in voor zover ik me kan herinneren..
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Marrrk op 9 juni 2010, 16:16:21
Bij mij werkt het inmiddels weer wel gewoon (zit nu op Firefox 3.6.3, Windows 7)
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: [email protected] op 9 juni 2010, 17:38:13
Ik heb er oo geregeld last van. De tekst en links van de tabs zijn heel vaag (in wit) te zien onder de tabs en daar ook aanklikbaar.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Sandra_O op 9 juni 2010, 20:40:44
Kan het misschien aan het beeldschermformaat liggen  :? Ik heb namelijk datzelfde scherm als op snowowls print screen elke keer als ik aan een PC met een vierkant beeldscherm zit, maar op bijvoorbeeld mij laptop met breedbeeldscherm is de lay-out wel goed. 
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Snowowl op 9 juni 2010, 23:02:18
Heb firefox 3.6.3 (en Windows XP)

Beeldscherm-formaat lijkt me vreemd omdat mijn beeldscherm niet is veranderd, alleen de computer zelf...

heb even een scherm van het forum en een scherm van het hoofdscherm van Songteksten.net langs elkaar gezet. Ben op allebei de schermen ingelogd dus daar zou het ook niet aan kunnen liggen.
Forum doet hij normaal, en de ander nog altijd beetje in de war.

(http://img.photobucket.com/albums/v422/TwistedMind/d8adc0ff.jpg)
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: lenn- op 17 juni 2010, 22:22:57
Ik heb die bug nu ook ineens... nu op het forum is het hoofdmenu wel goed, maar op de homepage staan er 2 balken onder elkaar... heel vaag.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Europeetje op 17 juni 2010, 22:26:08
Tsja, dat heb ik als ik op school achter een pc ga.
Maar die zijn vet oud al...
Niet dat die van jullie ook oud zijn hoor :@
Maar ik weet niet hoe het komt.
Het was ff een opmerking van mij.
Op mijn eigen laptop doet hij het gewoon goed :D

Doeiii Europeetje
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: xVERAxLIENIEx op 3 juli 2010, 23:19:57
Ik heb precies hetzelfde als Snowowl, op het forum is het wel gewoon goed. Heb trouwens Firefox.
Ik weet niet of het van de laatste tijd is of dat het altijd al zo was, want eerder gebruikte ik alleen beneden op de computer, met IE, deze site om songteksten naar mijn iPod over te zetten.. (hier boven doet iTunes het niet)
En mijn computer ís oud, geloof me maar :')
Ik heb wel een belachelijke lijst met add-ons, waarvan sommigen nauwelijks werken.. (de URLs van tinyURL doen het bv. nooit) Ik ga eens proberen er een paar uit te schakelen en kijken of hij het weer doet!
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: xVERAxLIENIEx op 4 juli 2010, 13:51:48
Ik zit nu op IE, nu is het wel goed.
En ook na t verwijderen van een paar add-ons deed hij het nog niet op Firefox..
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: lenn- op 6 juli 2010, 16:57:49
Als ik op de laptop zit, doet de menubalk het wel, maar altijd als ik bij ons beneden op de computer zit, doet de menubalk het dus niet.
Terwijl we op allebei (als het goed is) dezelfde versie van Internet Explorer hebben... geen idee waar het aan ligt dus.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 6 juli 2010, 17:13:08
Vaagheid.. Ik ga hier binnenkort even opnieuw naar kijken :)
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 8 juli 2010, 23:35:57
Ik zag 'm vandaag ineens zelf ook voorbij komen en wat blijkt, het gaat fout bij een resolutie van 1024 breed of smaller.
Alles groter dan dan gaat wel goed.

Fijn dat ik in ieder geval weet waar het aan ligt, dan kan ik morgen even naar een oplossing zoeken :)
Kan dit kloppen?
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: Websmurf op 9 juli 2010, 09:51:46
En is opgelost.

Kwam door het selectielijstje waarin je kunt selecteren waarop je kunt zoeken in de balk bovenin.
Dit is nu voor 1024 of minder niet meer zichtbaar.
Titel: Re: Het hoofdmenu is 'kapot'
Bericht door: xVERAxLIENIEx op 8 augustus 2010, 23:06:08
Ja, ik zie dat het weer goed is, mooi :D