logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Ilsepils1995

#1
Zou Eefje de Visser kunnen worden toegevoegd? Dat heb ik een paar weken dus al gevraagd, maar ik zie haar er nog steeds niet bij staan.

Verder heb ik wat songteksten van Rita Zipora uitgetypt. Zouden jullie haar ook aan de lijst met artiesten willen toevoegen?
#2
Mag Eefje de Visser er ook bij?
#3
Feedback / Artiesten toevoegen
12 januari 2014, 14:16:24
Deze site bezocht ik vroeger toch regelmatig om lyrics op te zoeken. Echter kan ik van sommige artiesten helemaal geen lyrics vinden. Dan ga ik dus maar naar een andere site.

Alleen zijn niet alle artiesten die ik beluister even bekend. Dan kan ik ze dus ook op andere sites niet vinden. Dus dan ga ik er maar even voor zitten en typ ik ze zelf uit in Word. Wil ik ze toevoegen hier - ik heb immers toch een account, dus waarom niet? Maar dan kan ik zelf dus ook geen artiesten toevoegen die niet in de lijst staan? Ik vind dat echt enorm frustrerend en ik kan me ook niet herinneren dat het vroeger niet kon. Waarom kan ik niet zelf een artiest toevoegen? Komaan zeg. Ik wil gewoon een tekst van Eefje de Visser toevoegen en ze staat er niet tussen.

Waar moet ik dat gaan aanvragen? Of melden? Want ik zou toch graag ergens die lyrics kunnen opzoeken als ik mijn laptop niet bij de hand heb.