logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - museGirl

Pagina's: [1] 2
1
Onzin / het is hier niet erg druk he?
« Gepost op: 17 april 2005, 10:13:19 »
kwee niet op hitkrant zijn er soms weet ik hoeveel leden tegelijk online zodat er bijna een chat ontstaat en hier ben ik al eeuwen niet meer geweest en kijk ik bij topic 'welke artiest haat je?' en blijkt dat het laatste bricht van mij is
er zijn wle veel leden maar een heel groot deel van hun heeft 0 berichten op hun naam staan .....

2
Lifestyle / gebeden
« Gepost op: 13 april 2005, 20:31:21 »
aangezien ik een polyglot wil worden, train ik nu mijn geheugen door latijnse gebeden uit me hoofd te leren. deze ken ik allemaal uit me hoofd, alleen van de laatste ontbreekt nog 1 zin, maar dat maakt niet uit.

Pater noster qui es in caelis: santificetur nomen tuum, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in caelis et in terra. Panem nostrum cotidianum da nobis hodie et dimitte nobis debita nostra sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem sed libera nos a malo. In nomine patris et filii et spirtitus sancti.

Sancte michael archangele, defende nos in proelio, contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi deus, supplices deprecamur : tuque, princeps militae coelestis, satanam aliosque spiritos malignos qui ad perditionem animarum pervegatur in mundo, divina virtute in inferum detrude. Amen.

Salve regina, mater misericordiae : vita, dulcedo et spes nostra, salve. Ad te clamamus, exsules filii hevae. Ad te suspiramus, gementes et flentes, in hac lacrimarum valle. Eia, ergo, advocata nostra, illos tuos misericordiae oculos ad nos converte.

3
Klachten / weglopen
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:09:34 »
geen onzin hier, ik ben van plan om eens een wiekendje weg te lopen.. vraag niet waarom, dat doet er niet toe. ik heb ook geen goede vriendin bij wie ik kan blijven, heeft iemand tips of zo waar ik kan overnachten of zo?

 ;(  ;(  ;(

en als ik vertel dat het over mijn moeder gaat, moet je geen verhalen ophangen van: bla bla, de meeste tieners zijn opstandig, je ouders houden wel van je, je zult het niet merken of het is voorbij...

gewoon, mijn verhaal is een beetje anders en daarmee uit. mijn moeder heeft al tegen me gezegd dat het haar niet uitmaakt in welke staat ik word gevonden (vermoord, verdronken of zo), en ik heb ook wat ... ehm.. lelijke dingen gezegd en ze haat mij gewoon (ik haar niet maar ik kan haar niet meer uitstaan, ik wil gewoon zo snel mogelijk weg) en zeg ook niet dat ik met haar moet praten, want het is gewoon uitgesloten, ze haat mij en ze loopt steeds tegen iedereen (mij, oma) te vertellen dat ze niet meer met mij in een huis wil  wonen. ze moest eens weten hoe afschuwelijk zij is om mee te wonen ja. gewoon weglopen. dan ben ik een 1,5 dagen per week vrij van haar

4
Onzin / als jij een artiest was
« Gepost op: 30 maart 2005, 14:43:56 »
nee, nee, nee, nee, nee, niet welke artiest je dan zou willen zijn, maar welke naam zou je kiezen?

ik heb nog een jaar geleden in een latijnstalige bui interpretimo_desperati bedacht, daar zijn variaties op zoals interpretimi en interpret_me, interpretos (versmelting van interpretimi en pathos, grieks voor hartstocht), eigenlijk valt desperati helemaal weg want ik vind hem niet zo afschuwelijk mooi, hoewel hij ook wel gaat... geef ff jouw naam en je mening over die van mij (en je favo van mijn namen als dat kan)

oh ja, ik had destijds nog geen latijn maar die twee zijn best twee zelfstandige naamwoorden in verschillende naamvallen. bijv als je een woord hebt dat eindigt op -um, zoals bellum 'oorlog', dan wordt het in de tweede naamval belli, dat betekent 'van de oorlog'. dus interpretimi is eigenlijk het genitief van interpretimum en als je de derde naamval neemt (datief) of het ablatief, bij -um komen ze overeen, dan wordt het 'interpretimo'. dus bellum wordt bello, 'aan de oorlog'
dus interpretimo desperati is nep latijn voor zoiets als 'aan het uitlegbare van de wanhopige'?  8)7

niet slecht eigenlijk, voor iemand die nooit latijn op school heeft gehad  :)

ps dat verhaal van de naamvallen was niet te volgen he?

5
Fotografie / heaven
« Gepost op: 25 maart 2005, 14:33:40 »
ehm plaats hier een plaatje van iets goddelijks/ hemels of weet ik veel wat... geen flauwe geintjes aub
6
School en studie / welke schoolrichting volg jij?
« Gepost op: 24 maart 2005, 18:26:26 »
nou?

7
Klachten / aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghghghgh!!!
« Gepost op: 23 maart 2005, 22:55:13 »
klotekjdsv, heb ik een cd-rom met een stuk of 100 muziekvideos erop, valt ie op de grond en fluiten kun je naar je videos!!!  :(  aaaaaaaaargh wat ben ik toch kwaad!!!! helemaal overnieuw downloade zeker!

8
Lifestyle / vind je het leven klote ja of nee
« Gepost op: 22 maart 2005, 20:10:38 »
geen een beetje's of soms'jes

9
Voertuigen / welk voertuig is romantisch?
« Gepost op: 21 maart 2005, 20:56:14 »
ik heb iets met treinen... misschien omdat ik heel zelden met de trein reis maar ik vind ze afschuwelijk romantisch

10
Lifestyle / is de wereld ziek of niet?
« Gepost op: 20 maart 2005, 18:39:09 »
nou wat vinden jullie?

ik stem absoluut op het kwaad  })

11
CD's en Singles / help! nieuwe anouk cd lijst nodig!
« Gepost op: 20 maart 2005, 14:59:29 »
kan iemand me een volledige opsomming geven van de nummers die op de nieuwe cd van anouk staan?? please!

12
Onzin / Uit: ovs
« Gepost op: 19 maart 2005, 15:08:45 »
mensen, wat hebben jullie met die slotjes???  :?  :?  :?  :?  wie heeft er nog last van dat er iemand twee jaar na het bezoeken van een concert er nog een reactie over plaatst? explain it to moi!

13
Feedback / wat is dit stom zeg!
« Gepost op: 19 maart 2005, 01:27:48 »
waarom kan je in hemelsnaam je berichten die ouder zijn dan 1 uur niet wijzigen? wie heeft baat van zo'n klote-regeltje?  :N

14
Babes & Hunks / matt bellamy natuurlijk!
« Gepost op: 17 maart 2005, 12:07:14 »15
Feedback / talen
« Gepost op: 16 maart 2005, 12:41:27 »
jullie hebben zoveel subfora die heel specifiek zijn (fotografie  8)7 ), maar waarom is er geen taalforum??? groetjes!

Pagina's: [1] 2