Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - LellaRachida

Pagina's: [1]
1
Nieuws / Jorinde Moll trouwd met Khalid Arab
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:08:19 »
AMSTERDAM - Jorinde Moll is in het geheim getrouwd. De 36-jarige actrice/presentatrice stapte onlangs in het huwelijksbootje met freefighter Chalid Arab. Dat meldt De Telegraaf vrijdag.

Moll, die bekend is van onder andere Goudkust en ONM, laat weten dat het huwelijk plaatsvond in Breda, waar Arab woont.

Moll presenteert momenteel het autoprogramma De Grote Beurt op Veronica. De presentatrice gaf al eens aan misschien te willen stoppen met presenteren om zich op het moederschap te storten

Bron: http://www.nu.nl/news/1097392/61/Jorinde_Moll_getrouwd.html


2
Nieuws / Man steeld 1500 schoenen
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:02:56 »
Man steelt 1500 schoenen
Uitgegeven: 30 mei 2007 15:38
Laatst gewijzigd: 30 mei 2007 15:50

AMSTERDAM - In de Amerikaanse staat Wisconsin is een man gearresteerd die ervan wordt verdacht meer dan 1500 meisjesschoenen te hebben gestolen. Volgens de politie hield de man ervan om aan schoenen te ruiken.

De man werd aangehouden voor een inbraak op een middelbare school. Daarop ging de politie over tot een huiszoeking, waardoor de vreemde hobby aan het licht kwam.Naast schoenen trof de politie ook andere gestolen waar aan. De man werd in 2005 al eens veroordeeld voor het stelen van schoenen uit een middelbare school.

De 27-jarige Amerikaan moet binnenkort voor de rechtbank verschijnen.

Bron: http://www.nu.nl/news/1095239/122/Man_steelt_1500_schoenen.html


3
Nieuws / Tinky winky is onschuldig
« Gepost op: 1 juni 2007, 10:54:10 »
WARSCHAU - De Teletubbies hebben geen negatief effect op de psychische ontwikkeling van kinderen. Dat concludeerde de Poolse ombudsman voor kinderrechten Ewa Sowinska woensdag.
ANP

De overheidsfunctionaris zegt gerustgesteld te zijn door een 'vooraanstaand seksuoloog'. Verder onderzoek naar de kleurige, bolle figuurtjes is volgens haar dan ook niet nodig.

Maandag kondigde Sowinska een diepgravend onderzoek aan naar de peuterserie. De ombudsman maakte zich vooral zorgen om de seksualiteit van de paarse, handtas dragende Teletubbie Tinky Winky.

Ze was bezorgd dat de brabbelende wezentjes "homoseksualiteit zouden promoten".

Belachelijk

Poolse politici, onder wie een aantal zeer conservatieve katholieken die normaliter niet uitblinken in homovriendelijkheid, maakten Sowinska de afgelopen dagen belachelijk.

Roman Giertych, minister van Onderwijs en lid van de ultraconservatieve Liga van Poolse Families, verwisselde tijdens een interview de Teletubbiepop van zijn dochter met de handtas van een journalist.
(c) ANP

Bron: http://www.nu.nl/news/1095431/20/%27Tinky_Winky_schaadt_geen_kinderzieltjes%27.html


4
Nieuws / Fillipijn dood geschoten om vals gezang
« Gepost op: 1 juni 2007, 10:51:04 »
MANILLA - Een beveiligingsmedewerker van een karaokebar op de Filippijnen heeft een bezoeker doodgeschoten, omdat hij het niet kon uitstaan dat de man vals zong. Dat gebeurde in de stad San Mateo, ten oosten van de hoofdstad Manilla.
Inertia Stock

De schutter werd meteen na het incident gearresteerd door een politieagent die toevallig in de bar aanwezig was, zo maakte de politie donderdag bekend.

Bron: http://www.nu.nl/news/1096297/122/Filippijn_doodgeschoten_om_vals_gezang.html


Pagina's: [1]

Songteksten.net Forum ©