logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - LiebeMusic

Pagina's: [1]
1
Relaties / Altijd op de verkeerde vallen...
« Gepost op: 3 januari 2011, 18:59:09 »
Ik heb het echt altijd zitten...
enkele voorbeelden...

-Mijn (toenmalige) beste vriendin die twee jaar ouder was
-Mijn stiefachternicht
-Een jongen die ik 3en een halve dag per jaar zie
-Een jongen die al een vriend heeft

en nu, een meisje dat ik al vijf jaar ken
Toen ik haar op mijn 11de heb leren kennen, vond ik haar meteen al opvallen op een speciale manier en het is door haar dat ik toen al ontdekt heb dat ik zowel op jongens als op meisje val. Ik heb haar enkele jaren niet meer gezien, maar de laatste 2 jaar zie ik haar vaker en zijn die gevoelens er terug.
Ze is vijf jaar ouder dan mij, ik zie haar 1 keer in de week op de repetitie, zij studeert in Leuven, ik woon Houthalen en volgens mij valt ze niet op meisjes
met andere woorden, opnieuw totaal de verkeerde dus

Ik weet niet wat ik moet doen, ik durf het echt niet zeggen.
Door te zeggen dat ik verliefd was, heb ik al verschillende vriendschappen verpest, en ik wil echt niet dat het met haar ook gebeurd. Er is niet eens een echte vriendschap, en ik wil al helemaal niet weten wat ze dan wel niet van me moet denken.
Ik word hier echt gek van...

2
Algemeen / 'soundtrack' gezocht
« Gepost op: 10 juli 2010, 12:28:07 »
hallo allemaal

In mijn vrije tijd ben ik een fanfiction schrijfster, en ik ga aan iets nieuws beginnen dat ik 'Aanvullende tweelingbroer' genoemd heb.

Kort het verhaal schetsen
Xena is 18 jaar en is na een ruzie met de vriendin waar ze samen een flat mee huurde vertrokken. Haar ouders wonen veel te ver dus gaat ze naar een vriendin. Onderweg krijgt ze ruzie met een jongen die voor haar totaal onbekend is en hij rand haar aan.
Xena word achtergelaten in een steegje en een half uurtje later komt een andere jongen naar haar toe. Hij kleed haar weer aan en neemt haar mee naar zijn loft. Hij laat haar douchen, zorgt voor haar en laat haar tijdelijk bij hem intrekken.
Hij verteld dat hij er met zijn tweelingbroer woont, en wanneer die later op de avond, onder invloed van drugs, thuiskomt, blijkt dat hij degene is die Xena aanrandde.
Zijn broer is razend een stuurt hem, omdat hij toch nog zijn broer wil helpen, naar een afkickkliniek.
Xena durft dan niemand meer te vertrouwen en is bang van iedereen, slechts een persoon mag in haar buurt komen; de jongen die haar helpt.
Ondertussen strijd de jongen een innerlijk gevecht. Zijn broer heeft altijd al dingen uitgehaald die hij weer rechtzette om hem te helpen, maar kan hij hem ook vergeven dat hij het meisje traumatiseerde, waar hij verliefd op werd? En, is het wel zo'n goed idee om dat laatste te onthullen?
-antwoord is dus ja...-

nu zoek ik nog een liedje dat bij het verhaal past, dus als iemand iets kent, laat het me dan aub weten!!

3
Artiesten / Polarkreis 18.....
« Gepost op: 23 mei 2009, 17:17:07 »
nja de meesten kennen hen wel van hun hit Allein Allein, maar ben ik nu eigelijk de enige fan hier?  :?

Felix is nochtans sppr schattig!!

Pagina's: [1]