logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - feneaux

#1
De Pakistaanse Talibanleider Wali ur Rehman dreigt met aanslagen gericht tegen Nederland, als reactie op 'wetten' die Nederland zou maken 'tegen de islam' en het 'belachelijk maken van de islam'

Enkele mensen zullen mij nog kennen van een discusie van een jaar geleden. Dit interview heeft wederom mijn aandacht getrokken en ik vraag nogmaals jullie mening. Wali ur Rehman zegt dat Amerika en Europa vechten voor mensenrechten. Hij is het er echter niet mee eens, dit vanwege het feit dat Nederland regels maakt die tegen de islam zijn. Nouja, het is maar hoe je het bekijkt, maar hij noemt het Westen kortzichtig en vooral Nederland dus.

Wat ik verder kortzichtig vind is dat hij niet, ondanks dat hij Nederland bijwijze van spreken plat wilt gooien met zijn zelfmoord acties, inziet dat als mensen die bekleed zijn met hoofddoeken of meer wel een pompstation in mogen lopen die onherkenbaar kunnen zijn, terwijl mensen die een helm op hebben die afmoeten doen, want anders kan je hun niet herkennen op de camera. Dat is dus wel een kwestie van onrechtvaardigheid vind ik op dat gebied, want je moet herkenbaar kunnen zijn wil je kunnen tanken en anders tank je maar niet.

De regels die Geert Wilders bedacht heeft zullen zeker een verband hebben met dit feit. Als hij dat niet inziet, heb ik toch het idee dat zijn opmerking sowieso kortzichtiger is. Blijkbaar kan zij zelf niet gezond nadenken, want het verschil tussen de regel dat je herkenbaar moet zijn en het feit dat je mensen op gaat blazen is natuurlijk veel groter. Dit is slechts een voorbeeld.

Wat vinden jullie hiervan?
#2
Politiek / KOPVODDENTAX
20 september 2009, 22:45:03
Kopvodden tax, een nieuw idee van geerd wilders. Ik zelf vind het wel een oplossing om het aantal imigranten mee te belemmeren, en als het een regel word van nederland wat het waarschijnlijk niet word, zouden ze het moeten accepteren of weg blijven.

Hoe denk jij er over, schreef je mening uit.
#3
Nieuws / Nieuwe single rammstein
20 september 2009, 21:22:57
Rammstein heeft een nieuwe single uitgebracht. Deze songtekst is nu te vinden bij de rest van de songteksten van Rammstein. Het is een video met slechte kwaliteit en die maar 1 afbeelding laat zien. Waarom? Ik heb expres voor deze video gekozen omdat er in de originele video erotiek aan de orde komt. Natuurlijk heb ik daar geen problemen mee, ik vind het zelfs de beste clip van Rammstein, maar voor de reputatie van de site en voor de jongeren onder ons heb ik voor dees gekozen.

Ben je benieuwd hoe hij er in het echt uitziet? Ga dan naar:  http://www.visit-x.net/rammstein/ en zie hun nieuwe clip.


Gooi je mening er maar uit ik ben er namelijk erg benieuwd naar.

MvG Feneaux