Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - xxViennaLovee

Pagina's: [1]
1
Algemeen / Liedje uit commercial gezocht
« Gepost op: 22 december 2013, 16:09:15 »
Hoi!

Ik zie steeds de C&A reclame voorbij komen met een liedje waar ongeveer de volgende zinnen inzitten:

I'm standing at your door,
let me tell you,
it's always better together.

Het is op tv en komt op Youtube ook wel eens voorbij. Ik heb gegoogeld, maar kan het niet vinden. Alleen Better Together van Jack Johson en dat is 'm volgens mij niet. Ik kan de reclame zelf ook nergens vinden, dus het is wat lastig.

Ik hoop dat jullie kunnen helpen!

Groetjes Soraya

2
Feedback / Site schadelijk?
« Gepost op: 8 juni 2013, 22:16:18 »
Hallo allemaal,

ik weet niet of jullie hier ook last van hadden, maar ik kon de afgelopen dagen niet op de site komen omdat deze schadelijk zou zijn voor mijn computer. Ik kreeg dit bericht op de laptop: Waarschuwing voor malware - Deze site bezoeken kan schade toebrengen aan uw computer! en dan gevolgd door advies. Op de computer kreeg ik meer informatie, iets over dat de site een Trojaans paard en nog iets anders op mijn computer zou kunnen zetten. Als ik via Google op de site probeer te komen, krijg ik overigens nog steeds een bericht dat de site schadelijk is. Ik kan sinds net weer op de site komen, maar ben wel benieuwd wat er nou aan de hand was en vooral of het inmiddels is opgelost  ;).

Groetjes Soraya


3
Feedback / Mogelijkheid om te zien of songtekst al is vertaald
« Gepost op: 16 maart 2013, 22:48:54 »
Hee,

ik was net een aantal songteksten aan het vertalen en toen dacht ik dat het misschien handig zou zijn als je kunt zien of een songtekst al is vertaald, maar nog gecontroleerd moet worden. Dit scheelt de vertalers overbodig werk en er worden geen dubbele vertalingen ingeleverd. Is dit misschien handig voor de site?

Groetjes Soraya

p.s. misschien is het al wel eerder genoemd, maar zag het zo snel niet ;)

4
Algemeen / Liedje van zumba gezocht
« Gepost op: 23 februari 2012, 16:55:09 »
Hallo iedereen!

Ik heb een paar keer zumba gedaan met school en ik wil graag weten welke liedjes ze daarvoor gebruikten. Bij het ene liedje zingen ze een stukje
aya aya enz. en dan boom balessa, boom balessa, boom boom boom balessa (ik weet niet hoe je balessa schrijft hoor ;p) en ik weet niet zeker of dit ook in dit liedje zit, maar er was in ieder geval een liedje dan zegt die man wella wella en dat geeft aan hoe vaak je moet springen. Eerst 2 keer, dan vier, vier, acht en tot slot zestien keer. Het is volgens mij een spaans nummer.

Dan hadden we ook nog ierse muziek waar we de riverdance op deden. Dit nummer begon met een heel schelle, zeurderige fluit, heeft iemand toevallig een idee hoe deze nummers heten?

x

Pagina's: [1]

Songteksten.net Forum ©