Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - LellaRachida

Pagina's: [1]
1
Onzin / Re: Wat luister je nu?
« Gepost op: 5 juni 2007, 10:57:24 »
fergie-glamarous

2
Klachten / Re: ARRRRRRGHH!
« Gepost op: 5 juni 2007, 10:55:24 »
En waar slaat deze reactie nou weer op?
Waar héb je het over? :{
Over Britney spears en de topic startster :)

\

pff hoe kan dit nu weer
ik had op die van britney gereageerd dacht ik  :O

3
Klachten / Re: ARRRRRRGHH!
« Gepost op: 5 juni 2007, 10:54:47 »
En waar slaat deze reactie nou weer op?
Waar héb je het over? :{
Over Britney spears en de topic startster :)

4
Nieuws / Re: Man steeld 1500 schoenen
« Gepost op: 5 juni 2007, 10:51:06 »

5
Politiek / Re: Intergratie...
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:17:07 »
Naja.. Volges mij is het integreren niet overal zo best gelukt. Zoals vorig jaar met dodenherdenking op de Dam, toen 's nachts alle kransen vernield zijn omdat een aantal Marokkaanse jongeren dacht dat ze niks met WO2 te maken hadden ofzo.. Heel vaag. Nou, dan is er in de integratie toch iets behoorlijk mis gegaan. En tja, vooral islamitische jongeren van allochtoonse (?) ouders hebben een probleem, met een geweldig cultuurverschil tussen hun leven op school en hun leven thuis, dan snap ik wel dat het integreren een stuk lastiger wordt.

Ik vind dat iedereen gerespecteerd moet worden om zijn of haar geloofsovertuiging, alleen vind ik ook dat ze gewoon Nederlands moeten praten in openbare gelegenheden.
Cultuurverschillen horen niks uit te maken, je kan hier wel een voorbeeld geven over Marokkaanse jongeren maar die zijn er ook genoeg over Nederlandse jongeren. Wat ik bedoel te zeggen is dat dit niks met cultuur te maken heeft, vandalisme komt overal voor.
Als iedereen elkaar respecteerde ongeacht welke huidskleur,cultuur,geloof ze hebben dan zouden we hier pas een stapje verder zijn in Nederland en ons kunnen richten op de toekomst.
Want van dat Racisme wordt ik onderhand ook best wel ziek.
Net als die Homoseksuele man die 2 uur in het water moest blijven staan, of hakenkruizen die op de muur getekend worden.

6
Politiek / Re: Intergratie...
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:13:00 »
Uit het rapport is gebleken dat het integreren voor een groot deel geslaagd is in Nederland. Ja, heel mooi zo'n papiertje met cijfers en woorden, maar hoe denken de mensen daar zelf over? Is het integreren volgends jou wel of niet gelukt, en waarom niet of waarom wel?

Voor de oudere mensen(zie in de 60 ong.) heeft het geen nut meer, ze hadden het gewoon vanaf het begin moeten doen, ook vind ik dat de intergratie niet goed gelukt is, aangezien ze nog gebrekkig Nederlands praten.

7
Nieuws / Jorinde Moll trouwd met Khalid Arab
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:08:19 »
AMSTERDAM - Jorinde Moll is in het geheim getrouwd. De 36-jarige actrice/presentatrice stapte onlangs in het huwelijksbootje met freefighter Chalid Arab. Dat meldt De Telegraaf vrijdag.

Moll, die bekend is van onder andere Goudkust en ONM, laat weten dat het huwelijk plaatsvond in Breda, waar Arab woont.

Moll presenteert momenteel het autoprogramma De Grote Beurt op Veronica. De presentatrice gaf al eens aan misschien te willen stoppen met presenteren om zich op het moederschap te storten

Bron: http://www.nu.nl/news/1097392/61/Jorinde_Moll_getrouwd.html


8
Nieuws / Man steeld 1500 schoenen
« Gepost op: 1 juni 2007, 11:02:56 »
Man steelt 1500 schoenen
Uitgegeven: 30 mei 2007 15:38
Laatst gewijzigd: 30 mei 2007 15:50

AMSTERDAM - In de Amerikaanse staat Wisconsin is een man gearresteerd die ervan wordt verdacht meer dan 1500 meisjesschoenen te hebben gestolen. Volgens de politie hield de man ervan om aan schoenen te ruiken.

De man werd aangehouden voor een inbraak op een middelbare school. Daarop ging de politie over tot een huiszoeking, waardoor de vreemde hobby aan het licht kwam.Naast schoenen trof de politie ook andere gestolen waar aan. De man werd in 2005 al eens veroordeeld voor het stelen van schoenen uit een middelbare school.

De 27-jarige Amerikaan moet binnenkort voor de rechtbank verschijnen.

Bron: http://www.nu.nl/news/1095239/122/Man_steelt_1500_schoenen.html


9
Nieuws / Tinky winky is onschuldig
« Gepost op: 1 juni 2007, 10:54:10 »
WARSCHAU - De Teletubbies hebben geen negatief effect op de psychische ontwikkeling van kinderen. Dat concludeerde de Poolse ombudsman voor kinderrechten Ewa Sowinska woensdag.
ANP

De overheidsfunctionaris zegt gerustgesteld te zijn door een 'vooraanstaand seksuoloog'. Verder onderzoek naar de kleurige, bolle figuurtjes is volgens haar dan ook niet nodig.

Maandag kondigde Sowinska een diepgravend onderzoek aan naar de peuterserie. De ombudsman maakte zich vooral zorgen om de seksualiteit van de paarse, handtas dragende Teletubbie Tinky Winky.

Ze was bezorgd dat de brabbelende wezentjes "homoseksualiteit zouden promoten".

Belachelijk

Poolse politici, onder wie een aantal zeer conservatieve katholieken die normaliter niet uitblinken in homovriendelijkheid, maakten Sowinska de afgelopen dagen belachelijk.

Roman Giertych, minister van Onderwijs en lid van de ultraconservatieve Liga van Poolse Families, verwisselde tijdens een interview de Teletubbiepop van zijn dochter met de handtas van een journalist.
(c) ANP

Bron: http://www.nu.nl/news/1095431/20/%27Tinky_Winky_schaadt_geen_kinderzieltjes%27.html


10
Nieuws / Fillipijn dood geschoten om vals gezang
« Gepost op: 1 juni 2007, 10:51:04 »
MANILLA - Een beveiligingsmedewerker van een karaokebar op de Filippijnen heeft een bezoeker doodgeschoten, omdat hij het niet kon uitstaan dat de man vals zong. Dat gebeurde in de stad San Mateo, ten oosten van de hoofdstad Manilla.
Inertia Stock

De schutter werd meteen na het incident gearresteerd door een politieagent die toevallig in de bar aanwezig was, zo maakte de politie donderdag bekend.

Bron: http://www.nu.nl/news/1096297/122/Filippijn_doodgeschoten_om_vals_gezang.html


11
Klachten / Re: ARRRRRRGHH!
« Gepost op: 1 juni 2007, 10:47:46 »
Nee Marilyn Manson heeft weinig make-up op of die andere freaks.
Ajb zeg deze dame ken je niet eens, dat je haar muziek niet leuk vind hoeft niet te betekenen dat je haar zo hoeft zwart te maken, dat vind ik nogal kinderachtig.

Pagina's: [1]

Songteksten.net Forum ©