logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Onesweetlove

Pagina's: [1]
1
Optredens en concerten / Re: JE BESTE concert
« Gepost op: 10 maart 2010, 15:16:08 »
ehhm.. ik denk dat het concert van Tom McRae of het concert van Milow toch wel het leukste was. Kan niet kiezen, hehe. Het is al een behoorlijke tijd geleden en het was allebei in een klein zaaltje met een heerlijke sfeer, ook zong het publiek mee met een aantal nummers wat ontzettend gaaf was. (:

2
Optredens en concerten / Appelpop
« Gepost op: 10 maart 2010, 15:10:18 »
Er is nog niet eens een Appelpop topic! Shame on you!

"Appelpop is een tweedaags popfestival dat jaarlijks in Tiel, in de Nederlandse provincie Gelderland, georganiseerd wordt door Stichting Muziekstad Tiel (SMT). Het is het grootste gratis muziekfestival van Nederland en vindt elke tweede vrijdag en zaterdag van september plaats."
- Wikipedia NL

Ik vind Appelpop geweldig. Het is gratis, gezellig en ontzettend leuk. Afgelopen jaar waren o.a. Milow, Golden Earring, Kane, Alain Clark, VanVelzen en De Jeugd Van Tegenwoordig te bewonderen. Ook is er al bekend dat dit jaar K's Choice op het programma staat.

Zijn jullie al wel eens naar het festival geweest? Zouden jullie er heen willen?


3
Optredens en concerten / Re: Lowlands,,
« Gepost op: 10 maart 2010, 15:03:07 »
Ik wil er graag volgend jaar heen (: Ik had twee jaar geleden de keus om mee te gaan, en eerst wilde ik wel gaan, maar toen op het aller laatste moment heb ik afgezegd, maar volgend jaar word ik 16 dus dat vind ik dan wel een mooie leeftijd om er heen te gaan :')

4
Songteksten / Re: Hoe maak ik een nieuwe artiest aan?
« Gepost op: 10 maart 2010, 14:46:02 »
Ik wil graag een songtekst van Unkle Bob toevoegen, het lied Put a record on van deze band was te horen in de film My Sassy Girl. De songtekst is te vinden op andere websites voor songteksten, maar de vertaling niet, dus ik wil ook graag de vertaling en dan bij zetten.
Ik hoop dat je Unkle Bob als artiest wilt toevoegen.

Pagina's: [1]