logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - museGirl

Pagina's: [1] 2 3 ... 14
1
Feedback / Bug gevonden? Post hier..
« Gepost op: 17 april 2005, 11:34:36 »
wat is een bug???

2
Wetenschap en levensbeschouwing / Levensbeschouwing...
« Gepost op: 17 april 2005, 11:28:14 »
vet met een f?  8)7  ik gek geworden!

3
Wetenschap en levensbeschouwing / Religie
« Gepost op: 17 april 2005, 11:26:16 »
Citaat van: "Natalie"
Atheist


maar dat is toch niet dat je gewoon niet gelooft maar dat je echt heel fel tegen godsdienst bent enz... ben jij dat nou echt?

4
Onzin / het is hier niet erg druk he?
« Gepost op: 17 april 2005, 10:13:19 »
kwee niet op hitkrant zijn er soms weet ik hoeveel leden tegelijk online zodat er bijna een chat ontstaat en hier ben ik al eeuwen niet meer geweest en kijk ik bij topic 'welke artiest haat je?' en blijkt dat het laatste bricht van mij is
er zijn wle veel leden maar een heel groot deel van hun heeft 0 berichten op hun naam staan .....

5
Onzin / Wat zit er onder je Ctrl - V?
« Gepost op: 15 april 2005, 15:51:21 »


de link dus

6
Lifestyle / gebeden
« Gepost op: 14 april 2005, 14:19:42 »
zou eigenlijk bij onderwijs moeten want daar doe ik het voor

7
Spiritualiteit / de duivel
« Gepost op: 14 april 2005, 10:36:47 »
Citaat van: "wunniieJ"
Citaat van: "museGirl"
oeh, ik weet dat het stom is maar ik ben steeds zo bang dat ie ineens voor me komt springen met zijn harige kop.
het komt oa omdat ik iets over een bibliotheek ik londen heb gelezen waar opeens rare hoevensporen op de muur zijn gevonden, en ja, welke hoevige beesten komen er nou 's nachts? het kan alleen een duivel zijn geweest.
en mijn moeder heeft me ook iets verteld van hoe er in rusland de duivel in een vrouw was gevaren, hij werd in de kerk eruit gederven en dat namen ze op tape op, die vrouw zei allemaal heel schunnige dingen tegen de priester zoals laat je even neuken en zo  })  <---- duivel  ;(


Jullie denken allemaal duiVel szO eng is ;)


nee joh! hij is aardig!

8
Spiritualiteit / de duivel
« Gepost op: 14 april 2005, 10:34:50 »
Citaat van: "Ruthjuu"
Ik geloof wel in de duivel.
Daar moet ik trouwens nog even iets over kwijt  :mrgreen:
Ik vind het zo vaag als christenen niet in de duivel geloven. In de bijbel staat toch duidelijk dat de duivel er is.  :P
Misschien staat dat ze wel niet aan, maar je moet de bijbel natuurlijk niet vervormen, omdat het je niet bevalt zoals die is.  }:|


hoe kom je erbij dat christenen niet in de duivel geloven????  :?  ik geloof in jezus en daar om ook automatisch in de duivel. ik bedoel, het is raar dat mensen alleen in de duivel geloven, want hij zit vast aan god...

9
Lifestyle / gebeden
« Gepost op: 14 april 2005, 10:18:06 »
lees es helemaal boven

10
Lifestyle / gebeden
« Gepost op: 13 april 2005, 20:31:21 »
aangezien ik een polyglot wil worden, train ik nu mijn geheugen door latijnse gebeden uit me hoofd te leren. deze ken ik allemaal uit me hoofd, alleen van de laatste ontbreekt nog 1 zin, maar dat maakt niet uit.

Pater noster qui es in caelis: santificetur nomen tuum, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in caelis et in terra. Panem nostrum cotidianum da nobis hodie et dimitte nobis debita nostra sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem sed libera nos a malo. In nomine patris et filii et spirtitus sancti.

Sancte michael archangele, defende nos in proelio, contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi deus, supplices deprecamur : tuque, princeps militae coelestis, satanam aliosque spiritos malignos qui ad perditionem animarum pervegatur in mundo, divina virtute in inferum detrude. Amen.

Salve regina, mater misericordiae : vita, dulcedo et spes nostra, salve. Ad te clamamus, exsules filii hevae. Ad te suspiramus, gementes et flentes, in hac lacrimarum valle. Eia, ergo, advocata nostra, illos tuos misericordiae oculos ad nos converte.

11
General Chat / hey mama karaoke
« Gepost op: 3 april 2005, 13:25:45 »
ik zou t niet weten

12
General Chat / hey mama karaoke
« Gepost op: 3 april 2005, 11:14:08 »
oh  8)7

13
General Chat / hey mama karaoke
« Gepost op: 2 april 2005, 20:46:09 »
wat is dan een karaoke versie?

14
Onzin / als jij een artiest was
« Gepost op: 31 maart 2005, 23:38:44 »
desperati bestaat ook al en niet zo'n klein beetje ook..
wel gein, zoek ik op interpretimo, vindt ie 1 resultaat, nog van het oude hitkrant forum waar ik mijn email aan iemand gaf... der was zo'n forum zonder mod's en zonder al teveel mogelijkheden. je kon alleen een bericht typen en je naam (elke keer opnieuw) en dat was alles. niks geen smilies of bewerken enz. achteraf blijkt dat beter te zijn. het is alleen dat mensen mij als snel gingen faken, dat was erg. ze typten berichten onder mijn naam in... tja dan vraag je je af waarom mij wel en een ander niet? wel een soort belijdenis van toewijding.. marre anderen zeiden van je moet je nick veranderen, maar ik antwoordde: museGirl tot in den dood!  8-)  ik laat me echt niet kisten door een paar sukkels die er niet tegen kunnen dat ik over de bijbel praat snap je? nou toen kwam er een nieuw forum, net zoals deze alleen in andere kleuren.. ik werd al snel geblockt. zogenaamd omdat ik mensen zonder reden zou hebben uitgescholden. tja, als ze mij van dingen gaan beschuldigen die ze zelf hebben bedacht kan ik het ook niet meer helpen he? er zaten veel primitieve mensen daar (ze zitten er nog steeds)

sorry, ik mis alleen de tijd heel erg dat je kon zeggen wat je wil zonder dat ze je de mond snoeren... wou ff sentimenteel doen..

ik was laatst op dat forum vanaf een andere computer en je wil niet weten hoeveel onzin ze daar lullen. zo'n beetje hetzelfde als beweren dat de aarde plat is maar dan over iets minder bekende dingen. en maar praten alsof je een expert bent. ik heb werkelijk medelijden met die mensen. de blinde leidt de blinde heet dat en samen zijn ze allang in de kuil der onwetendheid gevallen, maar dat hebben ze niet eens door. "de aarde is plat en niet anders" "ja man gelijk heb je!" zoiets is er aan de gang. vind je het gek dat ze mij hebben geblokt??

15
Onzin / als jij een artiest was
« Gepost op: 31 maart 2005, 23:27:03 »
OH MY GOD!

dat meen je toch niet! zoek ik voor de gein met google op interpretimi, blijkt dat dat woord al heel erg bestaat!

[Alb-club] Interpretimi i Kur'anit
... [Alb-club] Interpretimi i Kur'anit. Shkumbin Brestovci bressta at yahoo.com Thu
Nov 16 07:28:33 EST 2000. Previous message: [Alb-club] Re:Zoti shkruan ...
www.alb-net.com/pipermail/ alb-club/Week-of-Mon-20001113/006548.html - 8k - In cache - Gelijkwaardige pagina's


nee nee nee nee nee dat kun je toch niet menen, nee nee nee!

maarja, ik heb hem evengoed bedacht...

Pagina's: [1] 2 3 ... 14