logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - museGirl

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 14
16
General Chat / Oordeel niet over kleur of afkomst
« Gepost op: 31 maart 2005, 21:53:46 »
Citaat van: "-=Nienna=-"
Citaat van: "museGirl"
Citaat van: "watermark"
Je ziet een Marokkaan lopen en je grijpt gelijk naar je tas of je bent angstig om dood geschoten te worden


weet je hoe het komt? ze hebben gewoon zo'n reputatie gecreeerd voor zichzelf, het komt niet uit de lucht vallen. het is alleen zo dat mensen voorzichtig worden want niemand denkt van: daar loopt een marokkaan, laat ik geen vooroordelen hebben en gewoon mijn tas niet wegdoen en als ie hem steelt en mij doodschiet, dan is het tuig, en als hij dat niet doet, dan is hij wel oke. dat doet niemand snap je? mensen worden gewoon schuwer, en dat is lullig voor de marokkanen die niks met die shit te maken hebben, maar dat hebben ze aan hun landgenoten te danken.
ik heb ook nog nooit gezien dat een nederlandse jongen gewoon als een dier zijn tong naar me uitsteekt of schreeuwt van, meisje, hij wil met je. die mensen missen gewoon een stuk beschaving, dat is alles. ze zijn vulgair. en ze praten ook altijd zo agressief tegen je, je walgt er gewoon van.bovendien, wat voor een onzin is het dat die ondankbare mensen hier van de welvaart komen profiteren en dan opa's en oma's gaan beroven, aan wie ze nota bene die welvaart te danken hebben... en de kinedren van die opa's.. je kunt zeggen wat je wil, maar getuigt dit van dankbaarheid of beschaafdheid???


Citaat van: "museGirls' signature"
Oordeel niet, opdat gij niet geoordeeld worde

Beetje tegenstrijdig, vind je ook niet?
Verder beoordeel ik iemand op z'n daden.


iemand veroordelen en vooroordelen hebben is niet hetzelfde.. ik heb ook geen vooroordelen, alleen teveel nare ervaringen met marokkanen om nog bij iedereen ff te kijken of ie wel deugt. eigen schuld dikke bult

17
General Chat / Waar komt iedereen vandaan en wie ben je? :P
« Gepost op: 31 maart 2005, 17:22:35 »

18
Artiesten / zijn der nog mensen die
« Gepost op: 31 maart 2005, 16:54:52 »
daarom

19
Artiesten / Welke artiest(e) is egt helemaal te gek?
« Gepost op: 31 maart 2005, 16:54:08 »
tjonge, dan zul je wel veel geld hebben zeg. ik koop nooit een cd, al is het van rammstein. en als ik er een koop dan is het niet van een band van wie ik nog nooit heb gehoord!

20
Artiesten / welk bandje vin je leuk
« Gepost op: 31 maart 2005, 16:51:23 »
Citaat van: "Goth-Konijntje"
Citaat van: "museGirl"
Citaat van: "DNBPendulum"
zal ik et effe op alfabetische volgorde doen ? :)

3 doors down, a static lullaby, abn, alter ego, american hi-fi, anouk, anti-flag, aphrodite, ash, bad company, beastie boys, blink 182, bowling for soup, boy sets fire, CKY, cleveland lounge, concord dawn, craigs brother, dashboard confessional, de heideroosjes, de mens, deus, die trying, dillinja, disturbed, DJ dieselboy, DJ ghost, DJ hype, DJ jean, DJ krust, DJ marky, face to face, faithless, fall out boy, from autumn to ashes, GOB, goldfinger, green day, grooverider, home grown, kraftwerk, lagwagon, lifehouse, london elektricity, lostprophets, madcap, manu chao, matt nathanson, mintzkov luna, miss kitten, mocky, mxpx, name taken, new found glory, new radicals, nickelback, no use for a name, NOFX, novastar, papa roach, PENDULUM!!!!!!!!!!!!!!!!, pennywise, placebo, praga khan, prodigy, radiohead, ramones, rancid, red hot chili peppers, redheat, rise against, roni size, saves the day, senses fail, sex pistols, shy fx, simple plan, slipknot, smashing pumpkins, social distortion, spineshank, squarepusher, staind, steriogram, stijn, story of the year, sugarcult, taking back sunday, the ataris, the get up kids, the professionals, the streets, three days grace, trancescape, underworld, yellowcard, zornik, zuco 103


aaight veel zulle der ni opstaan maar nu hebde al een ideetje ee :d


tjongejonge, nog wel  op alfabetische volgorde


Dat staat toch helemaal bovenaan?!  8)7


ja..

21
Artiesten / welk bandje vin je leuk
« Gepost op: 31 maart 2005, 16:49:29 »
Citaat van: "Goth-Konijntje"
Citaat van: "Ra58"
HIM is geweldig!!! _O_MUSE IS ALTIJD 1 KEER BETER..   :mrgreen:
 :W


muse is heel moeilijk te plaatsen muziek.. je weet nooit in welke categorie je het moet stoppen, kunt het ook moeilijk met iets vergelijken.. appels en peren vergelijken heet dat. een reet en een vinger, luidt de russische versie!  :Y

22
Artiesten / Rammstein
« Gepost op: 31 maart 2005, 16:45:03 »
hun oude nummers zijn heel anders dan de nieuwe, dat is zeker.. ik vind beide soorten leuk

23
General Chat / Re: Oordeel niet over kleur of afkomst
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:38:17 »
Citaat van: "watermark"
Je ziet een Marokkaan lopen en je grijpt gelijk naar je tas of je bent angstig om dood geschoten te worden


weet je hoe het komt? ze hebben gewoon zo'n reputatie gecreeerd voor zichzelf, het komt niet uit de lucht vallen. het is alleen zo dat mensen voorzichtig worden want niemand denkt van: daar loopt een marokkaan, laat ik geen vooroordelen hebben en gewoon mijn tas niet wegdoen en als ie hem steelt en mij doodschiet, dan is het tuig, en als hij dat niet doet, dan is hij wel oke. dat doet niemand snap je? mensen worden gewoon schuwer, en dat is lullig voor de marokkanen die niks met die shit te maken hebben, maar dat hebben ze aan hun landgenoten te danken.
ik heb ook nog nooit gezien dat een nederlandse jongen gewoon als een dier zijn tong naar me uitsteekt of schreeuwt van, meisje, hij wil met je. die mensen missen gewoon een stuk beschaving, dat is alles. ze zijn vulgair. en ze praten ook altijd zo agressief tegen je, je walgt er gewoon van.
bovendien, wat voor een onzin is het dat die ondankbare mensen hier van de welvaart komen profiteren en dan opa's en oma's gaan beroven, aan wie ze nota bene die welvaart te danken hebben... en de kinedren van die opa's.. je kunt zeggen wat je wil, maar getuigt dit van dankbaarheid of beschaafdheid???

24
General Chat / hey mama karaoke
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:29:20 »
wil iemand me uitleggen wat karaoke is???

25
Onzin / Wat is je msnnaam ?!
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:28:24 »
bij mij verandert ie om de 5 seconden sorry. voorbeelden: hello i'm a retard, it's because you're never online, pathos, interpretimi, interpret me, museGirl, pathos etymos, je moeder enz

26
Dieren en planten / Mijn hamster
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:22:51 »
gecondoleerd

27
Dieren en planten / Huisdieren??
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:21:42 »
ik heb me toch als kind een mooi beest gehad! op zoch een doodgewone zwart-witte kat maar hij heeft iets aan zijn voorpoten.. hij heeft namelijk niet zoveel vingers als hij hoort te hebben, maar ze zijn aan elkaar vastgegroeid tot 1 dikke vinger (en een losse duim, dus in totaal 2 klauwen), maar hij kan er prachtig in de bomen mee klimmen.. dat beest is al oud. we noemden hem vanaf het begin af aan al mutant en dat is ook zijn naam gebleven. ik had hem weleens als kind meegenomen naar de 'datsja' van mijn oma en een paar keer vonden we hem wel terug maar op een dag liep ie weg...  ;( hij was nog vrij klein, als mens denk ik een adolescent. maar toen mijn oma aan het einde van de zomer weer naar de datsja ging, vond ze hem terug. man wat was ie groot geworden! allemaal van de jacht op veldmuisjes en drinken uit de vlakbij gelegen rivier... hij wou zijn huis eerst niet herkennen maar toen wende hij er weer aan en hij woont nog steeds in rusland. nu is hij denk ik al een 40'er  :)

ps zijn achterpoten zijn wel heel gewoon....

28
Dieren en planten / de vetste plant die er is!
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:14:37 »
tja.. misschien is dat idd verstandiger

29
Klachten / weglopen
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:09:34 »
geen onzin hier, ik ben van plan om eens een wiekendje weg te lopen.. vraag niet waarom, dat doet er niet toe. ik heb ook geen goede vriendin bij wie ik kan blijven, heeft iemand tips of zo waar ik kan overnachten of zo?

 ;(  ;(  ;(

en als ik vertel dat het over mijn moeder gaat, moet je geen verhalen ophangen van: bla bla, de meeste tieners zijn opstandig, je ouders houden wel van je, je zult het niet merken of het is voorbij...

gewoon, mijn verhaal is een beetje anders en daarmee uit. mijn moeder heeft al tegen me gezegd dat het haar niet uitmaakt in welke staat ik word gevonden (vermoord, verdronken of zo), en ik heb ook wat ... ehm.. lelijke dingen gezegd en ze haat mij gewoon (ik haar niet maar ik kan haar niet meer uitstaan, ik wil gewoon zo snel mogelijk weg) en zeg ook niet dat ik met haar moet praten, want het is gewoon uitgesloten, ze haat mij en ze loopt steeds tegen iedereen (mij, oma) te vertellen dat ze niet meer met mij in een huis wil  wonen. ze moest eens weten hoe afschuwelijk zij is om mee te wonen ja. gewoon weglopen. dan ben ik een 1,5 dagen per week vrij van haar

30
Lifestyle / vind je het leven klote ja of nee
« Gepost op: 30 maart 2005, 21:03:23 »
ach ik weet het niet..

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 14