logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Brainwashed

Pagina's: [1]
1
Cd's en singles / Re: Wat is/was je eerste cd die je kocht/kreeg?
« Gepost op: 7 oktober 2006, 11:33:38 »
Adre van Duin met z'n pizzasong ,daar was ik hélemaal gek van. Heb nooit de rest van die cd geluisterd.  :{

2
Lifestyle / Re: do u use drugs?
« Gepost op: 7 september 2006, 09:53:38 »
Wiet is oke. Kheb m'n eigen plantjes hier in de kamer. M'n ma doet dr kei relax over, ze geeft ze water enzo en praat(!) tegen ze. Mjuh paddo's zijn best wel bagger hoor. Als je een bad trip heb flip je hm zo erg. Je heb trouwens ook de kans dat je een nacht lang opgesloten zit in 'n kast. Vriendin van me had toen we gebruikt hadden een vriend opgesloten in de kast omdat hij 'kwaadaardig' was. Arme jongen heeft 'n nacht lang in de kast gezeten. Maar als je dus een bad trip heb dan voel je je echt zo geneukt en zo ziek..

3
Cultuur en History / Re: kijk hier even
« Gepost op: 7 september 2006, 09:24:01 »
Ik spreek voornamelijk engels, en vind de taal ook een stuk makkelijker dan nederlands. Ik vind wel dat je op nederlandse fora gewoon Nederlands moet spreken.. Engels is dan misschien wel handiger ofzo, maar nah, als d'r alleen maar nl'ers zijn moet je gewoon nl praten.

4
Songteksten / Re: graag de nederlandse vertaling van Bad day van Daniel Powter
« Gepost op: 7 september 2006, 09:11:30 »
misgien als je het door een vertaal masjiene haalt?
Vertaal machines vertalen woord voor woord, en niet in zinsverband. Ze letten ook niet op de volgorde en het word dus een zooitje waar niks van klopt. @Topicstarter; probeer www.nedtlyrics.nl es.
Sorry btw, zie nu dat de topic al een damned jaar oud is.  8)7

5
Songteksten / Re: Tokio Hotel
« Gepost op: 7 september 2006, 09:01:18 »
Ik vind de muziek van tokio hotel niet super, zelfs storend. Een verwijfd knulletje dat nog meer makeup draagt dan 'n  barbie dat gilt kom me redden want ik verbrand van binnen. Nee, niet echt mijn ding.

6
Klachten / Re: ARRRRRRGHH!
« Gepost op: 7 september 2006, 08:18:30 »
Whaha, daar erger ik me ook altijd zo erg aan. Als mensen fouten in songteksten hebben in hun msn naam, of als mensen foute tekst zingen van een liedje en dan nog hard blijven geloven dat ze echt 't liedje zingen. Daar gaat mijn bloed ook van koken  O-)

7
Algemeen / Re: Instrument
« Gepost op: 5 september 2006, 18:48:15 »
Speel accoustische gitaar.  Ik ga eens kijken voor sax, want dat is zo'n geweldig instrument! Voorderest heb ik hier een dwarsfluit en 'n keyboard..

8
Wetenschap en levensbeschouwing / Madonnas concert -> Belediging Christenen?
« Gepost op: 5 september 2006, 18:10:55 »
Om het maar even kort te houden, Jullie hebben waarschijnlijk wel allemaal gehoord van de scene dat Madonna aan een kruis hangt. Een groep Christenen heeft geprobeert om die scene af te lassen, omdat dat volgens hun beledigend was voor het Christendom. Wat is joúw mening over Madonna's kruis-scene?

9
Politiek / Re: Intergratie...
« Gepost op: 5 september 2006, 17:56:49 »
Goed gelukt vind ik het bij lange na niet.  Er zijn Islamitische scholen, waar ze géen Nederlands leren maar alleen maar Arabisch, er zijn in de winkelstraat meer YUYICLCYMEZ (Ja, want zo'n naam hebben ze bijna altijd) -markets, dr is wél een Halal-slagerij, maar geen hollandse slagerij. (Ookal ben ik vegetarier, het doet me toch wel wat). Er word Arabisch gesproken op scholen, sportclubs, winkels.. Een gedeelte kan niet eens een paar woordjes goed Nederlands praten. Maar een hele goeie vriend van mij is Marrokaans, hij heeft een woordeschat waar je U tegen mag zeggen, praat thuis nederlands met z'n ouders en ook buiten huis, z'n ouders praten goed nederlands enzo. Dus het is niet helemaal mislukt.

10
Onzin / Re: Wat is je msnnaam ?!
« Gepost op: 4 september 2006, 22:36:12 »
Shm.           Marv.(L)                     I looove my fishstickniggah!

11
Relaties / Re: LangeAfstandsRelatie!
« Gepost op: 4 september 2006, 20:59:55 »
Kan, ik heb een tijd een vriend in duitsland gehad. En omdat je elkaar zo weinig ziet, blijf je langer verliefd, heb je weinig ruzie en leer je elkaar nog beter kennen omdat via msn en de telefoon veel meer durft te zeggen dan in real life.

Pagina's: [1]