logo songteksten.net

Huwelijk Yolante en Wesly inzake The Glass Company!!!

Huwelijk Yolante en Wesly inzake The Glass Company!!!
« Gepost op: 7 oktober 2010, 11:38:57 »
Hallo Allemaal die dit willen lezen.

Mijn jurk zakt er vanaf, neem me niet kwalijk hoor, maar ik geloof gewoon niet dat Yolante en Wesley hun mooiste dag zouden verpesten door een deel van de rekening niet te willen betalen, je krijgt hierdoor zo.n nare bijsmaak, dat ik dat niet geloof! Buiten dat komt er ook nog bij dat die 2 geld genoeg hebben, appeltje eitje dus,  er wordt naar mijn mening hun groot onrecht aangedaan. Ik denk ook dat veel mensen in hun kringen hun het niet gunde, ik weet, het is een lelijke beschuldiging maar toch denk ik er zo over en o.a wel hierom:

Het viel me op dat de eerste berichtgeving omtrent "dit probleem"best negatief was voor Yolante en Wesley, Albert van der Linde  vond dat hun een verwend stel aan het worden waren + nog enkele niet zo.n leuke uitspraken, ook shownieuws deed hieraan mee viel me op????
Over de Glascompany werd niets negatiefs gezegd, komt dat door verweven contacten voor hun eigen portomonnai, dat ga je dan wel denken, ook omdat rtl4 boulevard  en sbs shownews enkel mensen van de glascow company werk verschaft doormiddel van presentatie van rtl boulevard en sbs shownews. Dus .... ja vul het zelf maar in.

Als ik de Glasgow company contracteer en dat is een privequesty, en je geeft ook een vrijgezellenfeest, ook prive, zeker als je Yolante heet en bent, dan is het heel erg frusterend als je op die bewuste avond dat je anoniem wilt zijn met je vriendinnen en familie merkt dat 1 van "de directrice's" haar mond vorbij heeft gepraat, gevolg: het feest werd verstoord en natuurlijk weer een "prachtige"reportage in de roddelbladen van natuurlijk de man van de andere "directrice",  Edwin Smulders! Hoe verdien ik geld??? Ik vind dit heel geslepen, en dat zeg ik omrede van de afgelopen dagen over de berichtgeving, wat betreft dit huwelijk. Ik vind dit een grote fout! En als ik het bruidspaar was, zou ik dit niet over mijn kant laten gaan. Dit betekent gewoon dat ze de hele opdracht niet aankonden.
Het was toch verdomde aardig van Yolante en Wesley om hun die order te geven, want wat stelde dat bedrijf nu eigelijk voor, welke ervaring hadden ze, behalve wat privefeestjes organiseren waar ze ook reclame mee maakte maar ander opdrachten zag ik niet in hun reclamecampagnes!!

Er wordt ook gezegd dat hun vrienden zijn: Het bruidspaar en the glasgow company!
Naar mijn mening heeft the glasgow compagny enorme fouten gemaakt en ik vind het heel erg dat ze het bevriende bruidspaar dat willen aanrekenen, ontzettend onbeschoft en oneerlijk.
Van vrienschap van the glasgow compagny is naar mijn mening geen sprake, het is alleen maar zakken vullen! Nog even dit: Ik heb niets tegen geld verdienen, laat dat duidelijk zijn, maar niet ten koste van...!!!!!!!
Te erg voor woorden, en te erg voor het bruidspaar wat al, vooral Yolante genoeg stront over haar heen heeft gekregen wat ze niet verdiende en verdient.
By the way: ik ken het bruidspaar niet persoonlijk evenals the mensen van de Glasgow Compagny!
Deze hele affaire ging me aan het hart. Op het moment moet ik rust houden en zag ik dit op de tv. Ik kon het niet laten om te reageren.

Groet van Anna1 (dit is niet mijn echte naam.