logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - sam-sam

#1
Reizen / Mooiste land...??
10 november 2004, 15:29:27
W A L E S is zoooooooo mooooooooooooiiiiiiiiiiiii

Ik hou van Wales echt waar. Het lijkt wel op engeland hoor, de sfeer is bijna gelijk, maar in Wales ken ik een aantal mensen en die geven het gewoon NET wat extraas... snappie?

Great Britain is gewoon helemaal leuk en cool en relaxed enzo, YOOHOO.

:Y
#2
Artiesten / welk bandje vin je leuk
4 november 2004, 13:43:38
#1 COLDPLAY without a single doubt

Franz Ferdinand, The White Stripes, Muse, RHCP, Keane, ook allemaal leuk.

Maar ik hou ook superveel van BLUR en OASIS... memoriez... vorig jaar nog naar concert v Blur geweest in A'dam, was echt KOEL.  ^O^
#3
Artiesten / Welke artiest haat je?
4 november 2004, 13:22:54
Ik irriteer me vreselijk aan AVRIL LAVIGNE. Zij is zo ongelooflijk nep en hypocriet, en daar kan gewoon niemand omheen. Ze wil zich juist voordoen alsof ze super speciaal en bijzonder is enzo, en dat ze juist allesbehalve doorsnee is maar...  ze is zoooooo gemaakt.
Owee ojee als ze live gaat zingen... mijn GOD, ik schrok me dood. 3 octaven lager en totaal geen zuivere zang, echt erg. Iedereen wordt gewoon genept. En dat terwijl ZIJ dan degene is die in een interview durft te zeggen: 'De muziekindustrie is tegenwoordig zo nep, iedereen kan een ster worden, maakt niet uit of ze wel kunnen zingen of niet, dat is gewoon niet leuk meer!'' AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH hoe durft ze, in hemelsnaam??? :N
Zag haar laatst in een interview en ze keek alleen maar naar de grond, herhaalde steeds dezelfde zinnetjes zo van: Ik ben zo gelukkig met mijn leven, dankzij mijn fans, blablablabla.
En dan nog iets, bekijk eens een foto van haar zonder make up, je schrikt je rot, op straat zou ik haar zo voorbij lopen.
Kortom: AVRIL'S A FAKE! SOMEONE PLEASE GET RID OF ALL FAKE ARTISTS AND BRING BACK THE REAL MUSIC!!!!!!