logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Leidenschaft.89

Pagina's: [1]
1
Onzin / verslag dagje amsterdam
« Gepost op: 24 juni 2005, 12:31:01 »
Verslag dagje Amsterdam

Ik ben een hagedis en ik ben dol op pinda’s. Verder eet ik graag garnalen, want daar houden mijn aapjes erg van. Het wordt dan ook altijd erg gezellig als ik met ze naar Amsterdam ga. Dan lopen we langs de Amsterdamse School van Kunsten, eten we garnalen en babbelen we wat. Zo’n dagje eindigt dan meestal in de kroeg. Hoe je vervolgens naar huis gaat, dat is voor iedereen anders. De een gaat met de bus, de ander met de taxi, de ander besluit te lopen, een ander gaat weer met de ambulance mee.

Wordt vervolgd

2
Radio, Tv, Film / op welke film ben jij verliefd?
« Gepost op: 11 juni 2005, 17:56:29 »
ik ben verliefd op the exorcist. die uit 1973 uiteraard want de vervolgfilms zuigen. ik hou normaal gesproken niet van horror maar deze film vind ik toch echt wel goed

3
Klachten / verdammt!
« Gepost op: 11 juni 2005, 12:32:32 »
heb ik voor de tweede keer een nieuw profiel aan moeten maken omdat ik geen activeringsmeeltje krijg als ik veranderingen aan breng in me pro. als je je account niet activeert, wordt ie verwijderd. en natuurlijk geeft de administrator geen antwoord op de klacht! fraai is dat!!

Pagina's: [1]