Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - xVERAxLIENIEx

Pagina's: [1]
1
Feedback / Zoekoptie?
« Gepost op: 8 augustus 2010, 23:07:48 »
De zoekoptie is opeens weer zonder dat je kan kiezen dat hij op artiest zoekt, of ligt dat weer aan Firefox? Ik kan nu helemaal niet zoeken op artiest en die optie 'in songteksten' die ik net nodig had, is ookal weg :?

2
CD's en Singles / 3OH!3 - Streets of Gold
« Gepost op: 4 juli 2010, 14:05:14 »
29 juni, ik had het nog in mijn agenda gezet maar bedacht het gisteren pas (wie doet er nou zijn agenda op als je al vakantie hebt?)
Helaad niet in Nederland... Maar heb wel alle nummers al gedowload ^O^

3
Artiesten / Justin Bieber
« Gepost op: 3 juli 2010, 22:23:19 »
Dat joch heeft de stem van een meisje, toen er voor de 1000e keer een liedje van hem door een vriendin vna me naar me werd gestuurd ging ik eens luisteren. Door haar obsessie vond ik hem alleen al vantevoren niet leuk >< (daarom haat ik twilight ook, als je elke dag een stuk of twintig plaatjes opgestuurd krijgt van weer een kerel zonder shirt die onder het bloed zit, met de tekst: HIJ IS ZOOOO HOT!!!!!!, dan vindt je het echt geen leuk iets) Oke, dus ik luisterde, en ik dacht echt zo van: Ja leuk hoor, meisje die zingt, maar waar komt die Justin Bieber nou? Bleek dat het meisje die al heel de tijd zingt hem was |:(
En door al die gillende fans, zoals ik net al zei, ik kan er écht niet tegen. Mensen die hem als een god beschouwen. In de hele discussie bij het nieuwsbericht 'concert justin bieber afgelast', waar ik me maar niet in ga mengen, zaten er mensen die zeiden: omb, o my bieber, hij is mijn HERO!. Sorry hoor, maar ik snap de vergelijking tussen tiener-popsterretje-die-in-amerika-woont-en-iets-heeft-met-een-meisje-van-28 (hoeveel zou ze betaald krijgen eigenlijk?) en god niet. Ben niet streng gelovig ofzo, maar dit is toch belachelijk!
Ik weet nu al wat de reacties van fans zullen zijn: je bent jaloers, hij is gewoon lekker.. Maar ik ben niet jaloers, hij doet maar. Ik heb niks tegen hem per se, maar wel wat tegen die vreselijke mania. Ja tuurlijk, ik moet je gewoon laten en je lekker fan laten zijn, maar val de niet-fans dan niet lastig! Het zijn de fans die de haters creëren, de artiest zelf heeft er vaak weinig inbreng in...

4
Artiesten / 3OH!3
« Gepost op: 30 juni 2010, 00:51:44 »
Misschien ken je ze van hun nummers 'Starstrukk' (feat. Katy Perry) of dat ze er als ft. bijstaan bij Blah Blah Blah van Kesha. Of misschien ken je ze gewoon, dan vind ik je heel lief :D
Ik ben dus echt een huuuuge fan van hun ^^
Hun nieuwe album Streets Of Gold is echt nét uit (een paar uurtjes) ;D
Liedjes die je moet luisteren van mij:
3OH!3 - Don't Trust Me
3OH!3 - Electroshock
3OH!3 - Neatfreak47
3OH!3 - Deja Vu
3OH!3 - Touching On My
3OH!3 feat. Kesha - My First Kiss

Die laatste 3 zijn van hun nieuwe album. Het zijn 3 van de 4 al uitgebrachte singles, de 4e Double Vision is trouwens ook wel leuk *;

Sean Foreman
&
Nathaniel Motte
 O+

5
Optredens en concerten / Jimmy Cliff
« Gepost op: 11 augustus 2009, 15:07:02 »
Ik was 9 ofzo. Zo'n gratis concert vlakbij onze camping in Zuid-Frankrijk. Jammer dat ik zo jong was, want ik moest kotsen door die rookluchten enzo. En toen kende ik die muziek nauwelijks. Heel jammer dus.
Ik wil weer, want nu staat Jimmy Cliff in mijn rijtje 'favoriete artiesten'.
Vorig jaar waren het op hetzelfde strand; Laurent Wolf [van No Stress, helemaal in toen] en Alfa Blond [niemand kende hem]. Dit jaar waren we 1 augustus al weg, en de concerten beginnen in augustus.

Pagina's: [1]

Songteksten.net Forum ©