logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Moonlampje

#1
Artiest: Tatyana Storm
Titel: Wie begrijpt wat ik voel.

Oké, het is wel een Nederlandse tekst, maar mijn vriend uit Amerika wil deze hééééél graag hebben. Ik heb me suf gegoogled maar kan hem niet vinden. Hij is ook niet in de mogelijkheid om op internet te zoeken, dus ik vroeg me af of 1 van jullie misschien weet waar ik deze songtekst kan vinden?

alvast heel hartelijk bedankt!
#2
Dank je wel
#3
Radio, Tv, Film / Re: Harry Potter
14 mei 2009, 18:49:14
Het gerucht gaat dat de laatste film in 2 delen komt. maar ze hadden beter alles in 2 delen kunnen laten komen :D
#4
Radio, Tv, Film / Re: Harry Potter
14 mei 2009, 10:58:50
ik ga altijd naar de nieuwe films en die zijn leuk om te zien. Maar ze halen het toch echt niet bij de boeken. Wel vind ik dat Alan Rickman een geweldige Snape neerzet :mrgreen:
#5
Ik ben ook geweest met 2 vriendinnen die helemaal gek van hem zijn. Ben er zelf geen fan van, maar moet zeggen dat ie toch een leuke show neerzet en ook veel oude meezingers ten gehore brengt. Zodat het ook voor de niet fans leuk is om te gaan.
#6
Ik ben 1 keer naar Gary Barlow geweest, 1 keer naar Marco Borsato en 2 keer naar Billy Joel (1 keer in Frankfurt en 1 keer in Ahoy) en moet zeggen dat Billy Joel er echt uitsprong  :mrgreen:. Heb in Ahoy zelfs een hand van hem gekregen toen ik vooraan stond  _O_
#7
Ik ben Monique, 30 jaar, woon in de provincie Zuid Holland en ik luister voornamelijk naar muziek van Billy Joel.
#8
I'd Lie For You van Meatloaf
Unchained Melody van The Righteous Brothers