logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - eccs

#1
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 22:40:59
Citaat van: Snowowl op 22 september 2009, 22:31:15
Citaat van: feneaux op 22 september 2009, 22:28:05
Wat nou het probleem dus is, is dat wat ons qua kennis maar moeten aanpassen aan de moslim. Terwijl de algemene moslim dat niet doet. Geert vertelde ons: de vervuiler betaald. Misschien heeft de vervuiler wel een diepere betekenis, zoals het feit dat ze de leerstof en de manier van opvoedin gook verstoren. Want waarom zou je je kind erover vertellen als je ze liever uit de buurd houd van je zoon of dochter.

Hoezo qua kennis moeten aanpassen? Erkennen dat het Moslimse geloof bestaat?
Één moslimse docente bepaald nog niet wat je kids leren.
En hoe verstoren ze de manier van opvoeden?

En waarom zou je je kinderen uit hun buurt willen houden? Waren we het er niet al enigzins over eens dat niet iedere Moslim slecht is?
Of blijf je aan dat bekrompen beeld vastklampen?

Omdat de moslim gemeenschap al veel te veel invloed heeft op de jeugd. NEDERLANDSE jongetje van 12 die met een mes lopen, omdt hun "stoere" vriendjes die dan moslim zijn dat ook doen. Ja eigen ervaring ja!
Je kan je kind maar het beste behoeden voor het slechte, dan dat je ze DENKT te behoeden en even later blijkt dat je kind omgaat met een ander kind die fundamentalistische ouders heeft!
#2
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 22:08:01
Citaat van: Snowowl op 22 september 2009, 22:03:58
Citaat van: j3rome op 22 september 2009, 22:02:05
zal ik het eens ff zeggen wat ik van die kopvoddentax vind IK VIND HET SUPER.

ff een voorbeeld

stel je voor er komt een lerares binnen met zon ding op dr kop of een hele burka aan wat moet een kind van 4 of 3 wel niet denken dat het een lopende tent is ofzo

Een burka is heel wat anders dan een hoofddoek.
Waarom zou een kind iets raars denken als de docente een normale hoofddoek draagt?

omdat het er simpel weg niet uitziet. En een burka is gewoon letterlijk angstaanjagend als je dat op straat tegen komt. Wij mogen toch ook geen bivakmutsen dragen. Waarom hun dan wel zn lellijk ding? Ohja geloofovertuiging . Maar hun kunnen er net zo goed een wapen onder hebben zitten. En niet omdat het moslims zijn, maar gewoon omdat het een gevaarlijk kledingstuk is!

En quote van Pat Condell ( youtube ) ;
( vertaalt )
Een burka is geen geloofsovertuiging! Ik heb de koran gelezen en daar staat nergens dat de vrouwen zich moeten verkleden als dark vater!  ^O^
Man naar mn hart
#3
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 22:05:11
Citaat van: j3rome op 22 september 2009, 22:02:05
zal ik het eens ff zeggen wat ik van die kopvoddentax vind IK VIND HET SUPER.

ff een voorbeeld

stel je voor er komt een lerares binnen met zon ding op dr kop of een hele burka aan wat moet een kind van 4 of 3 wel niet denken dat het een lopende tent is ofzo

hahahahaha!  ^O^
#4
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 21:38:36
Citeeren ik vind het onredelijk om het moslimse geloof af te schaffen want het geloof is niet het probleem, maar de mensen die zich weigeren aan te passen.
En hoe komt dat? Door allah, en de koran die ze netzogenaamd vertelt dat ze zich zo moeten gedragen.


#5
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 21:26:45

Citeer

Je kan andere geloven accepteren als het maar geen moslims zijn  :?
Van de andere geloven heb je geen last. Die plegen geen aanslagen om hun trouw naar allah te laten zien. Die nemen geen andere mensen de DOOD mee in, alleen maar om de islam de wereld in te brengen.#6
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 21:22:20
CiteerDus één groepje 'almachtige' Nederlanders mag mij straks vertellen wat voor religie ik moet hebben volgens jou?
Moslims zijn niet bezig de wereld over te nemen, en ik laat mij door *niemand* een religie opleggen, niet door een Moslim en niet door een Nederlander
100% met je eens. Wat ik bedoel, is dat de Nederlanders een geloof hebben, en dat dat word nageleefd, door de mensen die dat willen. NERGENS moet vast staan wat het "hoofd" geloof is van een land. Maar de moslims willen dat hier wel. Net zoals in hun eigen land. En dan denk ik, jongens blijf lekker thuis.

CiteerNee bij mij moet dan niet de hele klas nablijven. Waarom? Omdat het oneerlijk is en met oneerlijkheid krijg je geen respect (ook in de klas speelt respect een rol). Als je de hele klas laat nablijven vanwege het gedrag van één dan is de kans groter dat je de hele klas tegen je krijgt. Misschien hopen jullie dat de klas zich dan keert tegen die ene enkeling, maar dat is echt niet zo. Waarom? Omdat IK degene zou zijn die de onschuldigen straft voor dingen die ze niet hebben gedaan, dus ik zou de boeman zijn.

De slechte pik je eruit zodra ze een misdaad begaan.. lijkt me logisch. Al die mooie statistieken die er zijn waaruit blijkt dat allochtonen toch qua verhoudingen crimineler zijn dan Nederlanders zijn gebaseerd op gemaakte arrestaties... dus, zodra je er een oppakt (dan niet omdat ie fout geparkeerd staat hè) pak je ze aan.
Dat was niet op jou gericht als leraar, maar als voorbeeld dat dat vaak in een klas, of op een school vaak voorkomt.  :)
Er zijn nu mensen die de boel verzieken, maar die de schijterige politie niet op durft te pakken. Gehoord in het nieuws?

Er was een jongen van 14 ( volgens mij ) opgepakt, ( buitenlanders ) toen is de hele familie naar dat politie buro gekomen, en heeft daar even de boel vernield. En dan niet alleen de buro-applicatie's.

Er zijn ook mensen die de boel verzieken op een manier waar de politie niks aan kan doen.
Bijvoorbeeld Nederlanders dom noemen omdat ze niet in allah geloven, daar worden ze niet voor opgepakt hoor. Het is dan wel een mening die in dit land gegeven mag worden, maar dit is nou eenmaal GEEN moslim land. Dan zeg je dat niet.
Ik respecteer ( ja dat doe ik ja ) dat sommige mensen moslim zijn. Maar doe dat OF in je eigenlijk OF hou je mond in DIT land.
#7
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 21:11:21


CiteerDankzij hitler is rotterdam herbouwd(deels) waardoor de krappe steegjes en oude gebouwen verdwenen zijn. Rotterdam zelf vond het jammer dat het oudelijk centrum vernietigt was, alleen ze hebben er zelf voor gekozen om hetniet in de zelfde stijl te herbouwen omdat het al een bende is.

Ja dat is dus NIET goed :P Want anders was Rotterdam nu de hoofdstad geweest van Nederland en niet Amsterdam, maar dat is een ander onderwerp :P

Je hebt heel erg gelijk over de uitvindingen die Hitler heeft gedaan. Anders moesten we daar NU pas achter komen, en had dat misschien nog wel meer mensen levens gekocht. Het word nu in het hokje : Slecht. geplaatst, omdat de REDEN dat hitler het deed in de ogen van de mensen slecht was. Maar als het onder andere omstandigheden was gebeurd, had je er veel minder over gehoord!
^O^
#8
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 21:00:20
Het klopt, ieder mens heeft een hoofd. Maar niet een doek OM het hoofd.


CiteerEen "beetje verkeerd"   Volgens mij heeft hij uiteindelijk meer mensen het leven gekost dan welke moslim dan ook.
En wat je over hitler zegt klopt. Maar je moet wel even goed lezen, dat ik zeg:
Hij had goede ideeen. Maar hij pakte het alleen verkeerd aan. Dat komt erop neer dat ik het er ook niet mee eens bent dat hij zoveel miljoenen joden vermoord heeft.

CiteerEn wie bepaalt dan wat de standaard godsdienst in Nederland wordt?
Dat bepalen de NEDERLANDERS. Die hier geboren en getogen zijn, en ook van wie hun voorvaderen Nederlands zijn.


CiteerNee dat zeg ik ook niet. Heb onderhand meerdere keren gezegd dat degene die zich misdragen moeten worden aangepakt, maar degene die niets verkeerd doen moeten niet de dupe worden van het gedrag van anderen!
Wat is dan JOU oplossing voor de buitenlanders die het hier WEL verzieken?

Niemand mag zich misdragen! Maar we kunnen moeilijk de Nederlanders hun eigen land uit zetten. Die moeten dan op een andere manier aangepakt worden, maar we hebben het er nu niet over hoe de Nederlanders zich gedragen.
En buitenlanders, zijn hier te GAST. Dan moet je je nog erger aan de regels houden.
JA, dit kan je heel erg discriminerend vinden. Maar zo vind ik het nou eenmaal.
Als je ergens op visite komt, gedraag je je ook extra netjes. Terwijl de mensen die daar vaker over de vloer komen ietsjes meer doen.

CiteerGodsdienstvrijheid uitschakelen? Dus m.a.w. één goedgekeurde godsdienst en daar heeft iedereen zich maar aan te houden?
Wie was hier nu eerst bang dat ze verplicht naar Mekka moesten gaan bidden? Je stelt hier zelf precies hetzelfde voor waar je een post eerder de Moslims van beschuldigde!

Ik ben er niet BANG voor, maar ik wil niet in een maatschappij leven waarin het MOET. Ik zeg ook niet dat er 1 godsdienst in Nederland moet zijn. Ik ben helemaal niet gelovig, maar ik kan andere geloven wel accepteren. Ookal zijn er 100000 geloven in Nederland, Nederland moet wel Nederland blijven. En niet dat een geloof wat niet in deze cultuur past hier de "macht" gaat overnemen.
Ik heb heel veel vrede met het boedhisme. En dat geloof is ook in Nederland. Daar hoor je niks over. Dus je kan ook gewoon geloven, zonder dat heel Nederland daar last van moet hebben.

Als in een klas 1 iemand vervelend doet, moet ook heel de klas nablijven? Heeel kinderachtig en simpele vergelijkenis, maar het is wel zo.
Dus nogmaals:
Hoe willen jullie de slechte eruit halen? Hoe willen jullie de slechte laten bekennen dat ze hier de boel verzieken. Dan zullen ze excuusjes gaan gebruiken. En komt er niks van terecht.
#9
Nieuws / Re: Nieuwe single rammstein
22 september 2009, 17:39:37
hahahaha! Ik wist gewoon dat dit bericht van jou was!

De nieuwe clip van rammstein is gewoon vulgair! Past niet bij ze ! Kut band zeg!

NEE grapje.

Beste ooit, en een super nummer :D
#10
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 17:25:56
Het klopt niet dat omdat er goede tussen zitten, dat iedereen dan mag blijven! Of alleen de slechte eruit, of allemaal.

In Rotterdam is nu al minstens 52% NIET Nederlands. waarvan het grootste gedeelte moslims is, die het dus zowat allemaal verzieken. Dat klopt NIET in een Nederlandse stad. Andere landen, zoals Italia, zijn niet zo gastvrij als wij! Hier komen mensen te makkelijk binnen en worden niet hard aangepakt op het leren van de taal en het aanleren van de regels. Anders maken ze er niet zn potje van hier.

Het is zelfs zo, dat sommige leden van een turkse familie bijv. hierheen komen, een Nederlandse nationaliteit krijgen, en dan trouwen met hun eigen nicht zodat die ook zonder problemen de Nederlandse natonaliteit krijgen. Dat klopt voor geen meter. En of ze dan een uitkering krijgen of niet, ze moeten NIET misbruik maken van onze regels.

We hebben dan wel godsdienst vrijheid, maar doe dat lekker in je eigen tijd. Pas je op straat aan! Doe thuis wat je wilt. Als wij in een islamitisch land lopen zonder hoofddoek worden we ook uitgescholden, nagekeken of soms zelf opgepakt!

Ik heb eigenlijk niet eens zin om mijn mening te onderbouwen met politieke feiten, of redenen.
Ik HAAT moslims die hier de boel verzieken, die hier leven van ONS geld.
Ik HAAT moslims die denken dat ze hier een beetje de straten beheersen en denken dat ze beter zijn.
ik HAAT moslims die Nederlanders in hun eigen land belachelijk maken omdat wij ( gezond denkende mensen dus ) niet zo zijn zoals hun!

DAN maar iedereen voor een kam scheren. Beter dat, dan al de daden vergeten omdat er een paar goeden tussen zitten.
Nederland is Nederland. Geen turkije, of marokko, of een ander pest land. Als je dingen wilt vernielen, wilt dat iedereen om je heen in allah gelooft, en dat elke vrouw achter je reet aan loopt, blijf je lekker in je eigen land.

Ik vind, dat ze die gastvrijheid van Nederland mogen uitschakelen. En al helemaal de godsdienst vrijheid. Hebben de moslim landen toch ook niet?
#11
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 14:18:58
Citaat van: Snowowl op 22 september 2009, 13:05:18
Citaat van: eccs op 22 september 2009, 12:26:13
Geert hoeft in mijn ogen niet hetzelfde te doen voor vrouwen met een rok, of met een kruisje om je nek. De Christenen plegen geen aanslagen.

Het klinkt akelig bekend? Het klinkt bekend! Het is zeker weten een oplossing voor de Nederlandse maatschappij om sommige schoften buiten te houden, en ze misschien een reden geven om weg te gaan. Waarom zou je hier je geloof mogen uitoefenen als je het verziekt, en waarom zou je niet moeten betalen voor iets wat niet in deze cultuur hoort?
Een kopvoddentax als forum titel, is NIET respectloos.
Het zit om je kop, het is een vod, en een tax. Gewoon een woordopsomming van feiten :S
Als je hier bent, en de boel verziekt, moet je je maar verantwoorden voor wie je ben.


En ik denk dat iedereen zich ervan bewust is dat er ook moslims op songteksten.nl zitten, ze zitten overal dus waarom niet hier. Maar dit is NEDERLAND, geen moslim land, dus iedereen heeft het recht om zijn mening te geven.


Niet iedere moslim is een terrorist. Beter gezegd nog, niet iedere moslim is een extremist.
Het geloof ik niet het probleem, maar die paar fanatiekelingen die ertussen zitten. En die fanatiekelingen heb je zowel in het Christelijk geloof als in het Moslimse geloof.
En nog specifieker gezegd: het gebrek van verdraagzaamheid en respect voor andere geloven is datgene wat hier het grootste probleem is. Dit gebrek komt van beide kanten, maar ik denk niet dat je dingen oplost door jezelf NOG onverdraagzamer op te stellen. Two wrongs don't make a right.

"Het is zeker weten een oplossing voor de Nederlandse maatschappij om sommige schoften buiten te houden"
Dus iedereen die een bepaalde religie heeft is een schoft? Lekker kortzichtig.
Zulke opmerkingen doen me toch echt denken aan gebeurtenissen in het verleden...

"en waarom zou je niet moeten betalen voor iets wat niet in deze cultuur hoort?"
Waarom zou je er WEL voor moeten betalen? Geloof niet dat we als maatschappij extra geld kwijt zijn omdat er mensen zijn die hoofddoekjes dragen... ik kan wel meerdere dingen verzinnen die 'niet in deze cultuur horen' maar waarvoor niemand extra geld hoeft te betalen.

"Een kopvoddentax als forum titel, is NIET respectloos.
Het zit om je kop, het is een vod, en een tax. Gewoon een woordopsomming van feiten :S "
je kunt ook minder lompe woorden gebruiken om het te beschrijven. Heer Wilders die blijkbaar deze term heeft bedacht heeft er echter bewust voor gekozen om lompe woorden te gebruiken, en ik vind zijn keus van woorden onbeschoft.

" Maar dit is NEDERLAND,"
Een multicultureel land. En je kunt op je kop gaan staan, maar het is en zal altijd een multicultureel land blijven. Om te proberen om ineens alle andere culturen naar buiten te dringen vind ik niet bepaald van deze tijd.
Een cultuur is iets wat ontwikkelt, geen vaststaand gegeven dat niet aan verandering onderhevig is. In plaats van dwangmatig te proberen de cultuur in zijn ontwikkeling tegen te houden kun je beter accepteren dat dingen veranderen.

Ik geloof in wederzijds respect voor elkaar.


Je hebt er 100% gelijk in als het niet meer is, dat er inderdaad ook goede tussen zitten. Maar ik heb liever dat ik leef in een land waar GEEN moslims zijn, dus ook geen goede. Dan dat ik in een land leef, waar goede en slechte tussen zitten. Dan moeten de goeden maar onder de kwaade lijden.

En weer heb je gelijk dat er nog veel meer dingen zijn in deze maatschappij die niet bij onze cultuur horen. Maar de moslims, die hier even lekker heen komen voor een uitkering, hebben ons al genoeg geld gekost. ( eigen ervaringen ;) )
Dan mogen ze een keer terug betalen!
Geert quote; Ik zou zeggen, de vervuiler betaalt.

Ik zeg niet dat iedereen die een religie heeft een schoft is. Dat kan je volgens mij ook nergens uit opmaken. Maar je bent WEL een schoft, als je de Nederlanders hier uitscheld in hun eigen land dat ze stomen dom en slecht zijn, omdat ze niet in allah geloven. Je bent WEL een schoft als je hier de boel verziekt, en misbruikt maakt van onze gastvrijheid. Je bent WEL een schoft als je denkt als jongeren, dat je hier even naar kan toe kan verhuizen en denkt dat je de straten beheerst. Straatterroristen. Dan hoeven het niet perse terroristen te zijn die werkelijk aanslagen plegen op een monument bijv. Moslims hebben al genoeg aanslagen gepleegd op onze maatschappij!
En daar staat Geert voor. Straks is Nederland hier 1 moslim land. En zijn de andere geloven bijna het land uitgeschopt. Ik wil niet later in een maatschappij leven waarin IK met een hoofddoek moet lopen en 5 keer per dag naar mekka moet bidden.
Want ja, zover komt het als er steeeeds met moslims hier het land binnen komen.
Dan krijgen we een politieke partij voor moslims, door de vele moslims worden ze DE grootste groep, en dan krijgen we ( wat jullie het steeds over hebben ) WEEr het zelfde als vroeger, maar dan op de moslim manier!

Iedereen praat ineens over de tweede wereld oorlog. Ik kan begrijpen dat sommige daar een link tussen leggen. Maar nu is de islam echt een gevaar voor onze samenleving!
En in mijn ogen was Hitler niet een slechte man. Hij had goede ideeen, hij pakt het soms alleen een beetje verkeerd aan.

Ik hoop echt dat Nederland NIET altijd een multicultureel land blijft. Dan kunnen we in steden zoals Rotterdam weer een beetje wat zien.

GEEN wederzijds respect, voor mensen die het NIET verdienen!
#12
Politiek / Re: Links of rechts?
22 september 2009, 12:36:59
Citaat van: jip_en_janneke op  6 februari 2006, 15:18:15
Wauw, wat is iedereen hier opvallend links. Is dat toeval? Of is dat typisch iets voor jongeren vol idealen ofzo?

Nou niet iedereen. Ik ben extreem rechts! Nationaal Socialisten! Nederland is Nederland, en dat hoort zo te blijven. Geen overtollig schoft hier.
#13
Politiek / Re: KOPVODDENTAX
22 september 2009, 12:26:13
Citaat van: Sandra_O op 21 september 2009, 20:34:34
:')

Ten eerste vind ik het een zeer schreeuwerige en respectloze topictitel; ik hoop dat jij je realiseert dat er ook moslims lid zijn van songteksten.net.

Zoals de meeste ideeën van Geert Wilders, gaat het hem er hier naar mijn mening weer meer om om aandacht te trekken en om nog meer intolerant en makkelijk beïnvloedbaar kiesvee voor zijn karretje te spannen. Toen hem het verwijt werd gemaakt dat hij met deze maatregel discrimineerde kwam hij met het zielige excuus dat hij dit vooral wilde instellen om de moslimvrouwen een kans te geven een eigen keuze te maken, maar in dat geval zou hij dezelfde regels ook moeten laten gelden voor bijvoorbeeld joodse mannen met een keppeltje, katholieken die een kruisje om hun nek dragen of gereformeerde vrouwen die een lange rok dragen.

Bovendien is het een regel die totaal niet op te volgen is; moet je elke vrouw met een hoofddoek op straat staande laten houden om te vragen naar een betaalbewijs of moeten ze misschien een bewijs opgespeld krijgen (dat klinkt akelig bekend, nietwaar?)?

Ik onderken echt niet dat er plaatsen zijn in Nederland waar er vrij veel problemen zijn met allerhande groepen buitenlanders, maar ik ken net zo veel plekken waar hele buurten worden geterroriseerd door oerhollandse jongeren. Je volledig concentreren op één groep en die de schuld van de meeste problemen geven, zoals Wilders nu doet, heeft in de wereldgeschiedenis al heel vaak voor problemen gezorgd en (en dat is nog veel belangrijker) heeft nooit gewerkt...uiteindelijk prikken mensen altijd door zo'n luchtbel heen.
Geert hoeft in mijn ogen niet hetzelfde te doen voor vrouwen met een rok, of met een kruisje om je nek. De Christenen plegen geen aanslagen.

Het klinkt akelig bekend? Het klinkt bekend! Het is zeker weten een oplossing voor de Nederlandse maatschappij om sommige schoften buiten te houden, en ze misschien een reden geven om weg te gaan. Waarom zou je hier je geloof mogen uitoefenen als je het verziekt, en waarom zou je niet moeten betalen voor iets wat niet in deze cultuur hoort?
Een kopvoddentax als forum titel, is NIET respectloos.
Het zit om je kop, het is een vod, en een tax. Gewoon een woordopsomming van feiten :S
Als je hier bent, en de boel verziekt, moet je je maar verantwoorden voor wie je ben.


En ik denk dat iedereen zich ervan bewust is dat er ook moslims op songteksten.nl zitten, ze zitten overal dus waarom niet hier. Maar dit is NEDERLAND, geen moslim land, dus iedereen heeft het recht om zijn mening te geven.