logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Musiqq

Pagina's: [1]
1
Songteksten / Re: Centraal: Help! Wie weet hoe deze tekst heet
« Gepost op: 1 januari 2010, 23:39:00 »
Hey, ik ben hier nieuw, dus mijn excuus als ik dit bericht hier verkeerd plaats.

Ik zoek al enige tijd een liedje en heb zowat het hele internet afgezocht om het te vinden. Het is een Engels gezongen liedje door een man, met af en toe een vrouwenstem erin. Ik gok dat het uit de jaren 70 komt, maar het is ook mogelijk dat het uit de jaren 80 of 90 komt.

Ik hoorde het nummer een tijdje geleden in een winkel en ik herkende het meteen. Nu wilde ik dus eigenlijk zelf wel eens hebben en weten welk nummer dit is. Aangezien er nogal veel lawaai om mij heen was, kon ik de tekst niet al te goed verstaan. Ik weet in ieder geval dat het een bekend nummer was, wat nu waarschijnlijk als classic wordt gedraaid.

Wat ik van de songtekst kan verstaan (en herinneren) is: "You got it home", maar dit kon ook "You've got it wrong", "You've got it on" of "You've got it all" zijn. In iedergeval dat stukje sprak je uit in die richting. Dit stukje werd door een man gezongen. Daarna kreeg je door een soort van koort van vrouwen (kan ook zijn dat het er 2 of drie waren, zo klonk het teminste) die "Uuuuuuuuuh la la la" en dat een paar keer achter elkaar doen.

Ook wordt er op een gegeven moment door vrouwen gezongen "Coming coming see me" (Kan ook iets totaal anders zijn zoals "Come come see me".

Tegen het eind van het nummer valt het een tijdje stil (wat je wel vaker hoort) en dan komt nog even "Uuuuuuuh la la la" naar voren en dan is het volgens mij afgelopen.

Ik heb nu al een aantal mensen gevraagd, maar ook zij kunnen er niet opkomen. Dus ik zou het HEEEEEEEEEL erg op de prijs stellen als iemand mij kan helpen met dit nummer.  :@

Alvast hartelijk bedankt!

Pagina's: [1]