logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Marlijnzzz

#1
Klachten / Re: wat doen jullie als...
15 januari 2011, 11:19:27
*je liefdesverdriet hebt
Mezelf eroverheen zetten en veel met vriendinnen afpsreken en proberen te flirten zelfs al moet ik daar van huilen  :o
*je uberblij bent
Heel hyper worden en luider praten  8)7
*je boos bent?
Aggressief worden en denken aan een manier om iemand te martelen.
#2
Het is logisch dat niks werkt als ej je depri voelt, Ik ben nooit zwaar depressief geweest, maar ik voelde me soms wel heel erg sad en dan wist ik niet waar het vandaan kwam, en dan had ik ook nog eens van die dagen dat ik met niemand afsprak en dan voelde ik me zo slecht en dan dacht ik waar komt dit allemaal vandaan en dan in de avond als ik in mijn bed lag begon ik te huilen en dan dach tik waarom huil ik, dat komt omdat je veel dingen opstapeld. Waarom ben je depri? Ga dat eens na en verzin een oplossing; eet veel chocola praat veel met mensen en ga leuke dingen doen, verwen jezelf door iets leuks te kopen, en als je iets met iemand wil afpsreken probeer dna toch maar de eerste stap te zetten. Doe ik ook! Alleen ik faal .... :'( tip: krop het niet op anders ga je huilen en dan zit je je af te vragen waarom ben ik nou zo hard aan het huilen? Gooi het er uit.
#3
Klachten / Re: Vakantie! Leuk! Of niet...
15 januari 2011, 11:05:23
Ik verveel me ook altijd, in het weekend enzo, want het gaat vaak zo dat ik mensen dan vraag of ze willen afspreken en dan kunnen ze niet, heb je eindelijk een afpsraak gemaakt hou je je weekend speciaal voor diegene vrij word er afgezegd. Zulke weekenden heb ik altijd. Ik heb wel een vriendje maar die treed bijna altijd in het weekend op (hij speelt in een band) En hij is er dus nooit in het weekend. Verder heb ik een goede vriendin maar die moet altijd met familie dingen doen en daar heb ik dus ook geen zin in. ik heb veel te veel oppervlakkige contacten. Zo van ik ken je wel ik vind je heel aardig maar je wilt niet met me afspreken. En dan zit ik weer het hele weekend achter de computer.
#4
Klachten / Re: in LOve (L)
15 januari 2011, 10:59:58
Je kan ook je haar blond verven?? Haha grapje NIET DOEN!!  :') maar ja, je kan hem ook uit je hoofd zetten natuurlijk das het beste, ^O^ Broken hearts are no fun!! maar op een dag zul je wel je echte liefde vinden hoor! Ik viel ook altijd op jongens die alleen op meisjes met grote borsten vielen en meisjes die ... weet ik veel adners zijn dan mij maarja op een dag dan gaat het niet meer alleen om borsten, Je zult heus wel iemand vinden, Ik snap dat het moeilijk is om hem uit je hoofd te zetten, je word er steeds mee geconfronteerd want hij is immers je buurjongen... gelukkig heb ik geen buurjongens, maarja ik heb ook al een vriend. Succes met je lovetocht
#5
Klachten / Re: School...
15 januari 2011, 10:56:16
Het is belachelijk dat een leraar je zo behandeld want je bent gewoon een leerling die ook moet leren, je moet die SO gewoon eisen, op wat voor slecht geregelde school zit je? Anders laat je hem het maar aan je ouders uitleggen dat je een 1 hebt. Ik denk niet dat je zo gemotiveerd bent dat je dan nog denkt: Joepie dat is leuk! die SO
#6
Klachten / Re: Mensen die fout over je denken
15 januari 2011, 10:53:20
ok, dat is raar dat ik hier plotseling op reageer haha, ik heb zelf in de 1e klas mijzelf heeel anders voorgedaan dan ik in werkelijkheid was, Vlak voor de zomervakantie vroeg ik me af of ik wel wist wat ik eigenlijk wilde, IK ben zelf dol op scene style enzo en ik vind dat eigenlijk best wel vet, Maar toen was ik meer geinterresseerd in punk enzo. Ik vroeg het aan een vriendin van me maar zij is dus eigenlijk het tegenovergestelde van wat ik ben, ik heb schijt aan wat mensen van me denken en ik ben druk en ik wou dat er in mijn stad een winkel was waar ze mijn stijl kleding verkopen, nou zij dus niet, wat zullen andere mensen wel niet van haar denken? Dus ik zei tegen haar: ja ik wil wel eens weten of gothic me staat, en zij werd helemaal hysterisch JA EN ALS JE DAT DOET GA IK NIET MEER MET JE OM. -__- maar ja ik kon niet echt iets vnden en ik ben ook eigenlijk niet echt een gothic type, ik wil gewoon een aparte kledingstijl in het alternatieve gedeelte, niet in te delen. Laatst besloot ik dat ik mijn pony anders wilde en ik heb iets besteld opn holland attitude .nl en ik heb eigenlijk schijt aan wat andere mensen van me denken, ik weet nu ook dat die meid geen echte vriendin was, en toch, in mijn oude klas noemde ze je al gothic als je je nagels zwart gelakt had haha. Volg gewoon je eigen stijl ik weet nu tenminstje wie mijn echte vrienden zijn die me wel accepteren zoals ik ben, laat je niet beïnvloeden door de mening van adneren zoals dat ik wel ooit heb gedaan. Dat is zonde. Ik accepteer iedereen zoals hij/zij is.
#7
Klachten / Re: LimeWire offline
15 januari 2011, 10:38:26
Je kunt ook naar www.listentoyoutube.com Dat is een converter, heel handig en snel, ik gebruik limewire al heel lang niet meer, sinds ik verplicht moest overstappen naar de nieuwe limewire, die vond ik onoverzichtelijk en ik snapt niet hoe die werkte.... Dusja misschien kun je de converter gebruiken ??