logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - littleroosie

Pagina's: [1]
1
Relaties / Afknappers...
« Gepost op: 14 juni 2005, 20:14:16 »
Ook wanneer iemand niet al te snugger is kan ik me daar behoorlijk aan irriteren.

2
Relaties / Goed zoenen
« Gepost op: 14 juni 2005, 20:12:50 »
Jullie weten het idd al goed te beschrijven ben het ermee eens :P
Ik had ooit eens met een jongen gezoend en die zette op 1 of andere mnaier z'n tanden op mijn mond, dat was echt heel erg!

3
Relaties / vrijgezel
« Gepost op: 14 juni 2005, 20:07:46 »
Ik ben nu zo'n 7 weken vrijgezel na een relatie van een half jaar en wat een verademing. Voorlopig voor mij geen vriend meer, flirten en alles vind ik gewoon veel leuker. En voor een goed gesprek of knuffel of iets, daar heb ik gelukkig me gewone vrienden voor :)
Nee ik blijf voorlopig vrijgezellig ;)

4
Spiritualiteit / Tarot
« Gepost op: 10 juni 2005, 16:31:48 »
Ik geloof hier zeker in en wanneer ik met vragen zit dan wil ik ook wel is wat kaarten trekken. Vaak geven ze een duidelijk antwoord maar zoiets als jij nee dat heb ik nog nooit gehad.

5
Spiritualiteit / dromen voorspellen
« Gepost op: 10 juni 2005, 16:30:41 »
Voorspellende dromen heb ik eigenlijk best wel vaak, alleen kom ik er pas na de tijd achter dat het een droom was die uit zou komen. Zo had ik ook aardig wat dierenlevens kunnen redden door een brand, maar ik had er toen nog geen idee van en voel me er erg schuldig om. Als ik nu een droom heb dat iemand een ongeluk of etc. krijgt dan probeer ik die gene wel een beetje te waarschuwen zonder dat ze me gelijk gek aan kijken ;)

6
Spiritualiteit / Ooit Geesten opgeroepen.........
« Gepost op: 10 juni 2005, 16:28:05 »
Zoals iemand al hier zei geesten zijn hier maar ga ze niet oproepen. Wanneer ze wat van je willen dan komen ze wel naar je toe. Ik heb soms ook wel eens de neiging om iets te doen waardoor ik nog meer in aanraking kom met geesten maar ik weet zelf dan niet goed waar ik aan begin en begin er dus ook zeker niet aan. Vooral omdat het gene wat ik nu vaak voel en droom (voorspellende dromen) genoeg indruk op me maakt en ik er eigenlijk niet meer bij wil hebben.

Pagina's: [1]