logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - CherryKiss

#16
Toch zeker wel 5 tot 10 glazen als ik aan de mixjes ben. Als ik wijn drink dan gaan er ongeveer 2 flessen in :)
En ach, hier in de buurt wordt ech belachelijk veel gedronken dus ik denk dat het bij jullie nog wel meevalt :) HIer zijn ontzettend veel bierketen, waar van vrijdag tot zondag bier/andere alcohol gedronken wordt voor men uitgaat. En dan niet een glas nee hele vaten gaan daar leeg.
#17
Seksualiteit / Sex-vraagje
30 juni 2006, 16:27:37
Overigens, is het niet onmogelijk om zwanger te raken door een beschadigde zaadcel? alleen het sterkste zaadje kan een eitje bevruchten, is zo'n ding beschadigt dan kan dat toch niet volgens mij?
#18
Ik ben op zich blij met m'n cupmaat. Helaas heb ik wel vrij grote borsten en is het daardoor moeilijk om leuk (betaalbaar) ondergoed te krigjen dat goed zit maar dat is opzich niet erg. :) Ik zou een borstverkleining overwegen als het nog meer gaat groeien, vind het nu wel goed geweest :)
#19
Ik geef ook niet aan dat er een vaste grens is. Natuurlijk kan het zijn dat jij er wél klaar voor was. Helaas is dat vaak genoeg niet zo. Ik vind het moeiljk om bij jou te zeggen of je er klaar voor was. Je was 13, nu 15, misschien ben je wijs voor je leeftijden misschien was je er echt klaar voor. Misschien ook niet. De tijd zal het leren :)
#20
och er zullen misschien wle10 ware mensen voor me zijn, maar om ze nou allemaal op te gaan zoeken :+ ik heb voor nu mijn ware jongen gevonden en dat blijft nog wel even zo!
#21
Inderdaad :D en anders zijn er genoeg middelen om het wle leuk te maken :D
Alleen als ik mijn vriend aankijk vind ik het al geweldig :+
#22
Seksualiteit / ontharen
12 juni 2006, 12:04:55
voor beide. Ik voel me niet prettig met een bosgroei daarbeneden en mijn vriend vind het ook niet bepaald prettig.
#23
is het ook hoor :D
#24
uhu maar de originele spreuk van carpe diem is dus zonder memento mori :P
#25
Citaat van: "maartj.."whahah :P
dan wel "memento mori carpe diem" :Y ofzoiets

Nee helaas, bijna :P

"carpe diem quam minimum credula postero"
"pluk de dag en geloof nooit in een volgende".

Memento mori is een losstaand spreekwoord
"memento mori"
Gedenk je sterfelijkheid/gedenk te sterven
#26
Politiek / Ons (welvarende) koningshuis
2 juni 2006, 09:48:42
Dat is dan inderdaad leuk bedacht maar wat gebeurt er dan? inderdaad die topondernemers enzo stoppen ermee. Die interesseert het echt niet hoor. Die willen dat bedrag aan loon en als ze dat niet krijgen gooien ze het bijltje erbij neer en dan ben je helemaal ver van huis. Zulke plannen hadden ze heus al uitgevoerd als het zou werken!
#27
Mensen met veel geld die ongelukkig zijn besteden vaak hun geld verkeerd. Je kan dan nog zo'n mooi huis hebben maar ben je daar blij mee? Nee. Als ik veel geld zou hebben zou ik gelukkiger zijn met vaak naar de kapper, die ene broek die ik nog graag wil maar dan zou ik gewoon lekker in ons huisje blijven wonen in die buurt waar ik zo gelukkig ben.
als je zoveel geld hebt dat je niet meer weet wat je ermee moet dan gebruik je het in mijn ogen téveel als middel om gelukkig te worden. Je moet het gebruiken als middel om nóg gelukkiger te worden terwijl je zonder ook al gelukkig bent.
#28
Politiek / Ons (welvarende) koningshuis
23 mei 2006, 18:33:40
Ik vind het niet zo erg eignelijk. Laat dat mens mooi, op haar manier werkt ze ervoor en het is alleen een beetje oneerlijk dat ze zo goed betaald wordt voor de hoeveelheid/soort werk die ze doet en och, er zijn er die meer worden betaald ;)
Daarnaast benik voorstander van de Monarchie als staatsbeeld dus ik vind het allemaal wel oké O-)
#29
Reizen / Waar ga je dit jaar naar toe?
15 mei 2006, 16:21:50
precies! :+
#30
Reizen / Waar ga je dit jaar naar toe?
14 mei 2006, 21:00:13
Maar jouw conclusie klopt neit in dit geval. Ik ken namelijk en de regels, en het spel en niet alleen als het om basketbal gaat. Dus ik kan wel degelijk een goede vergelijking maken.