logo songteksten.net

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Leidenschaft.89

Pagina's: [1]
1
General Chat / Oordeel niet over kleur of afkomst
« Gepost op: 29 juli 2005, 20:35:13 »
Citaat van: "-=Nienna=-"
Citaat van: "museGirl"
Citaat van: "-=Nienna=-"
Citaat van: "museGirl"
Citaat van: "watermark"
Je ziet een Marokkaan lopen en je grijpt gelijk naar je tas of je bent angstig om dood geschoten te worden


weet je hoe het komt? ze hebben gewoon zo'n reputatie gecreeerd voor zichzelf, het komt niet uit de lucht vallen. het is alleen zo dat mensen voorzichtig worden want niemand denkt van: daar loopt een marokkaan, laat ik geen vooroordelen hebben en gewoon mijn tas niet wegdoen en als ie hem steelt en mij doodschiet, dan is het tuig, en als hij dat niet doet, dan is hij wel oke. dat doet niemand snap je? mensen worden gewoon schuwer, en dat is lullig voor de marokkanen die niks met die shit te maken hebben, maar dat hebben ze aan hun landgenoten te danken.
ik heb ook nog nooit gezien dat een nederlandse jongen gewoon als een dier zijn tong naar me uitsteekt of schreeuwt van, meisje, hij wil met je. die mensen missen gewoon een stuk beschaving, dat is alles. ze zijn vulgair. en ze praten ook altijd zo agressief tegen je, je walgt er gewoon van.bovendien, wat voor een onzin is het dat die ondankbare mensen hier van de welvaart komen profiteren en dan opa's en oma's gaan beroven, aan wie ze nota bene die welvaart te danken hebben... en de kinedren van die opa's.. je kunt zeggen wat je wil, maar getuigt dit van dankbaarheid of beschaafdheid???


Citaat van: "museGirls' signature"
Oordeel niet, opdat gij niet geoordeeld worde

Beetje tegenstrijdig, vind je ook niet?
Verder beoordeel ik iemand op z'n daden.


iemand veroordelen en vooroordelen hebben is niet hetzelfde.. ik heb ook geen vooroordelen, alleen teveel nare ervaringen met marokkanen om nog bij iedereen ff te kijken of ie wel deugt. eigen schuld dikke bult

Heel je post is contradictisch, dat heb je toch wel door?


ver·oor·de·len (ov.ww.)
[...]
2 bij oordeel verwerpen => afkraken
 
voor·oor·deel (het ~, -delen)
1 ongegronde mening

Twee compleet verschillende dingen, dat heb je toch wel door?

2
Klachten / verdammt!
« Gepost op: 30 juni 2005, 14:35:23 »
@gmail.com. en alle ongewenste email komt terecht in spam en wordt dus niet verwijderd/ geblokkeerd, dat kan niet bij gmail

3
Onzin / verslag dagje amsterdam
« Gepost op: 27 juni 2005, 18:43:32 »
ja maar ik ben verder inspiratieloos, ik weet niks  8)7  :N  :@  :?  |:(  }:|  :(  :O  :X  :z  :Z
oei, wat veel emoties op één moment, het valt me zwaar om ze allemaal in een keer te verwerken  8)7

4
Onzin / 2e naam...
« Gepost op: 24 juni 2005, 22:01:12 »
andrejevna

5
Onzin / verslag dagje amsterdam
« Gepost op: 24 juni 2005, 12:31:01 »
Verslag dagje Amsterdam

Ik ben een hagedis en ik ben dol op pinda’s. Verder eet ik graag garnalen, want daar houden mijn aapjes erg van. Het wordt dan ook altijd erg gezellig als ik met ze naar Amsterdam ga. Dan lopen we langs de Amsterdamse School van Kunsten, eten we garnalen en babbelen we wat. Zo’n dagje eindigt dan meestal in de kroeg. Hoe je vervolgens naar huis gaat, dat is voor iedereen anders. De een gaat met de bus, de ander met de taxi, de ander besluit te lopen, een ander gaat weer met de ambulance mee.

Wordt vervolgd

6
Radio, Tv, Film / op welke film ben jij verliefd?
« Gepost op: 11 juni 2005, 17:56:29 »
ik ben verliefd op the exorcist. die uit 1973 uiteraard want de vervolgfilms zuigen. ik hou normaal gesproken niet van horror maar deze film vind ik toch echt wel goed

7
Artiesten / Metal
« Gepost op: 11 juni 2005, 12:36:30 »
metal is goed. finntroll is goed

8
Klachten / verdammt!
« Gepost op: 11 juni 2005, 12:32:32 »
heb ik voor de tweede keer een nieuw profiel aan moeten maken omdat ik geen activeringsmeeltje krijg als ik veranderingen aan breng in me pro. als je je account niet activeert, wordt ie verwijderd. en natuurlijk geeft de administrator geen antwoord op de klacht! fraai is dat!!

Pagina's: [1]