logo songteksten.net

help :(

Gestart door xBmyself, 25 september 2010, 13:30:45

Vorige topic - Volgende topic

xBmyself

Hee allemaal,
Ik heb een probleem en ik hoop dat jullie me willen/kunnen helpen. Een aantal maanden hadden we een uitwisseling met school, waarbij ik een jongen ontmoette waarmee ik direct een klik had. We hadden echt heel veel lol samen en we kregen iets, maar op gegeven moment moest hij weer terug naar spanje. We bleven contact houden en het ging best goed hoewel het natuurlijk echt moeilijk was. Maar op gegeven moment was ik er even klaar mee, ik weet niet precies hoezo. We spraken even iets minder en hij ging op vakantie. Daar ontmoette hij een ander meisje waarmee hij iets kreeg en sindsdien is hij helemaal over me heen. Dat terwijl ik de laatste paar weken hem meer nodig heb dan ooit. Ik besef nu pas dat ik er mee stopte omdat ik hem juist zo ontzettend miste en nu heeft hij het contact zowat volledig verbroken. Hij reageert als ik hem iets vraag, maar op een afstandelijkere toon. Wat we hadden was echt zo speciaal dat het niet te omschrijven valt en hij vindt dat ook, maar hij zegt dat het nu maar klaar moet zijn. En dat snap ik want we wonen echt te ver van elkaar af, maar de laatste nachten breng ik huilend door. Ik mis hem zo erg en hoewel ik normaal altijd een oplossing heb voor elk probleem weet ik gewoon écht niet wat ik moet doen. Ik voel me zo machteloos dat ik zowat begin te hyperventileren als het tot me doordringt dat ik hem waarschijnlijk nooit meer zal zien. Daarnaast zit er een jongen op mijn school die me echt heel erg aan hem doet denken. Ze hebben dezelfde houding, kledingstijl en hoewel ik die jongen niet echt goed ken volgens mij ook hetzelfde karakter. Ook vriendinnen hebben opgemerkt dat ze echt op elkaar lijken, niet echt qua uiterlijk, maar gewoon hoe ze zijn. Dat gevoel is zo sterk dat ik die jongen echt graag beter wil leren kennen. Ik heb het gevoel dat hij me zou kunnen helpen door er alleen maar te zijn. Dus ik heb eigenlijk 2 vragen: hoe kom ik over die 1e jongen heen in hemelsnaam en hoe kan ik verder met die 2e jongen? Ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen..
xxx

Snowowl

Het klinkt heel lullig maar dat wat het beste werkt bij liefdesverdriet is simpelweg tijd. Logisch dat je verdrietig en overstuur bent, maar er zijn helaas geen magische tips (zover ik weet dan, mocht iemand er een hebben hoor ik hem ook graag ;))

Met die 2e jongen weet ik niet zeker of je überhaupt wel om die redenen contact met hem zoeken. Het klinkt eerder alsof je een 'standin' voor die Spaanse jongen zoekt, en niet zozeer dat je oprecht in die jongen van jouw school geintresseerd bent. Ik denk dat het misschien beter is als je even afstand neemt, omdat je nu je 'obsessie' (neem dat woord met een korreltje zout maar weet even geen betere benaming ervoor) alleen maar voedt door contact te zoeken met iemand die heel erg lijkt op je Spaanse liefde.
May the bridges I burn light the way.