logo songteksten.net
Hoofdmenu

als jij een artiest was

Gestart door museGirl, 30 maart 2005, 14:43:56

Vorige topic - Volgende topic

museGirl

nee, nee, nee, nee, nee, niet welke artiest je dan zou willen zijn, maar welke naam zou je kiezen?

ik heb nog een jaar geleden in een latijnstalige bui interpretimo_desperati bedacht, daar zijn variaties op zoals interpretimi en interpret_me, interpretos (versmelting van interpretimi en pathos, grieks voor hartstocht), eigenlijk valt desperati helemaal weg want ik vind hem niet zo afschuwelijk mooi, hoewel hij ook wel gaat... geef ff jouw naam en je mening over die van mij (en je favo van mijn namen als dat kan)

oh ja, ik had destijds nog geen latijn maar die twee zijn best twee zelfstandige naamwoorden in verschillende naamvallen. bijv als je een woord hebt dat eindigt op -um, zoals bellum 'oorlog', dan wordt het in de tweede naamval belli, dat betekent 'van de oorlog'. dus interpretimi is eigenlijk het genitief van interpretimum en als je de derde naamval neemt (datief) of het ablatief, bij -um komen ze overeen, dan wordt het 'interpretimo'. dus bellum wordt bello, 'aan de oorlog'
dus interpretimo desperati is nep latijn voor zoiets als 'aan het uitlegbare van de wanhopige'?  8)7

niet slecht eigenlijk, voor iemand die nooit latijn op school heeft gehad  :)

ps dat verhaal van de naamvallen was niet te volgen he?
dtollite portas, principes vestras, et elevamini, portae aeternales

Ra58

voor mij niet egt nee...

Interpretimo desperati is n beetje lang...
doen dan alleen Interpretimo klingt wel stoer...

ik zouw iets kiezen als....
Ra?
mar das natuurlijk neit leuk.

ik kies iets wat lekker klinkt.
HIM!!!!!

of ja> geen bestaande zeker?

umm dan....

HER!!
Metal up your ass!

museGirl

OH MY GOD!

dat meen je toch niet! zoek ik voor de gein met google op interpretimi, blijkt dat dat woord al heel erg bestaat!

[Alb-club] Interpretimi i Kur'anit
... [Alb-club] Interpretimi i Kur'anit. Shkumbin Brestovci bressta at yahoo.com Thu
Nov 16 07:28:33 EST 2000. Previous message: [Alb-club] Re:Zoti shkruan ...
www.alb-net.com/pipermail/ alb-club/Week-of-Mon-20001113/006548.html - 8k - In cache - Gelijkwaardige pagina's


nee nee nee nee nee dat kun je toch niet menen, nee nee nee!

maarja, ik heb hem evengoed bedacht...
dtollite portas, principes vestras, et elevamini, portae aeternales

museGirl

desperati bestaat ook al en niet zo'n klein beetje ook..
wel gein, zoek ik op interpretimo, vindt ie 1 resultaat, nog van het oude hitkrant forum waar ik mijn email aan iemand gaf... der was zo'n forum zonder mod's en zonder al teveel mogelijkheden. je kon alleen een bericht typen en je naam (elke keer opnieuw) en dat was alles. niks geen smilies of bewerken enz. achteraf blijkt dat beter te zijn. het is alleen dat mensen mij als snel gingen faken, dat was erg. ze typten berichten onder mijn naam in... tja dan vraag je je af waarom mij wel en een ander niet? wel een soort belijdenis van toewijding.. marre anderen zeiden van je moet je nick veranderen, maar ik antwoordde: museGirl tot in den dood!  8-)  ik laat me echt niet kisten door een paar sukkels die er niet tegen kunnen dat ik over de bijbel praat snap je? nou toen kwam er een nieuw forum, net zoals deze alleen in andere kleuren.. ik werd al snel geblockt. zogenaamd omdat ik mensen zonder reden zou hebben uitgescholden. tja, als ze mij van dingen gaan beschuldigen die ze zelf hebben bedacht kan ik het ook niet meer helpen he? er zaten veel primitieve mensen daar (ze zitten er nog steeds)

sorry, ik mis alleen de tijd heel erg dat je kon zeggen wat je wil zonder dat ze je de mond snoeren... wou ff sentimenteel doen..

ik was laatst op dat forum vanaf een andere computer en je wil niet weten hoeveel onzin ze daar lullen. zo'n beetje hetzelfde als beweren dat de aarde plat is maar dan over iets minder bekende dingen. en maar praten alsof je een expert bent. ik heb werkelijk medelijden met die mensen. de blinde leidt de blinde heet dat en samen zijn ze allang in de kuil der onwetendheid gevallen, maar dat hebben ze niet eens door. "de aarde is plat en niet anders" "ja man gelijk heb je!" zoiets is er aan de gang. vind je het gek dat ze mij hebben geblokt??
dtollite portas, principes vestras, et elevamini, portae aeternales