logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - freakingxdanoontje

#1
Onzin / Re: Wat is je msnnaam ?!
24 januari 2010, 16:39:53
Daniëlle

Basket Case - Green Day
#2
Ik heb antwoord van msiccopy:
Geachte mevrouw Borger,Hartelijk dank voor uw reactie.Musicopy en de heer Van Dongen verschillen al enige tijd van mening over de hoogte van de vergoeding die moet worden afgedragen aan de rechthebbenden van de liedteksten die middels de website songteksten.net worden aangeboden. Wij hebben de heer Van Dongen onlangs een nieuw voorstel gedaan om tot een afrekening te komen. Vanwege privacy redenen vinden wij het niet gepast om verder in te gaan op details ten aanzien van dit voorstel of met betrekking tot het contract dat wij met de heer Van Dongen hebben. Wij hebben hier zelf direct contact met de heer Van Dongen over.Wel kunnen wij u melden dat wij tot op heden de heer Van Dongen niet hebben bevolen zijn website te staken of liedteksten van de website te halen. Op dit moment is dat ook niet aan de orde, tenzij de heer Van Dongen niet kan voldoen aan de voorwaarden van het contract dat hij getekend heeft of indien hij zelf besluit de liedteksten van zijn website te halen.Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met de heer Van Dongen tot een oplossing kunnen komen, nu wij hem een nieuw voorstel hebben gedaan. Meer informatie over de activiteiten van stichting Musi©opy en de rechthebbenden die wij vertegenwoordigen, kunt u vinden op onze website www.musicopy.nl.

Met vriendelijke groet,

Saskia Bakker
Administratief Medewerker

#3
God er is nu een nummer van All time low op tmf, ik heb dit topic ook gewoon open staan, en toch denk ik  goh laat ik eens even de songtekst opgaan zoeken hier. |:(
#4
Optredens en concerten / Re: JE BESTE concert
9 november 2009, 19:22:38
Di-rect met hun theatertour in Enschede
Wombats & guusmeeuwis @ bevrijdingsfestival waren ook zeker toppers.
#5

Mijn mail. although ik het een beetje jammer vind van mijn niet kloppende zinnen, in een o zo nette mail.


Geachte heer/mevrouw,Een poos geleden werd nedtlyrics van het worldwideweb afgehaald vanwege auteursrechten,

na een poosje werd songteksten.net als vervanging geboden,

hier werd mij beloofd dat deze site wél zou blijven bestaan,omdat ze hier geld voor betalen.

En nu, is deze site ook al weer weg (omdat het de pan uit rees).
Ik geloof absoluut niet dat het de auteursrechten van artiesten schaad, sites zoals deze, maar ook youtube hebben mij juist veel artiesten

laten ontdekken, die ik anders nooit gevonden had, en waar ik anders ook nooit cd's van had gekocht en/of nooit naar concerten zou zijn gegaan.

Mijn punt; it's all about the money, en dat het de artiesten onwijs veel publiciteit opleverd dat zal jullie allemaal wel een worst wezen, zolang jullie maar verdienen.
Denk nog maar eens na over jullie beslissing, ik hoop songteksten.net binnenkort gewoon weer mét songteksten te zien!Alvast bedankt voor het lezen van de mail.

Hoogachtend

#6
nadat Nedtlyrics verdwenen is nu ook nog dit.
en ik weiger om op songteksten.nl te kijken, fluck site.