logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - wicca_wijffiej

#1
Spiritualiteit / dromen voorspellen
30 september 2004, 22:38:06
heb jij ook wel eens dat je iets beleeft en dat je denk dat je dit al eerder heb gezien/beleeft? Ha dat kan, meer als de helft van de mensen kan in de toekomst kijken zonder het te weten. Een droom heeft 3 fase's
Een verwerking's fase's en nog 2 fase's. Sommige mensen kunnen zonder het door te hebben dus in de toekomst kijken. Ik weet niet of dit bullshit is, ik denk het niet, maar het is bewezen (natuurlijk door de Amerikanen :9~ )

ik hou nu een droom dagboek bij ^) , waar ik al mijn dromen in op schrijf
vergeet ze soms alleen:)
wil je dat ook doen:P leg schrift nast je bed en meteen schrijven als je wakker word;) anders vergeet je details

najah:) geef jouw mening???

Bull Shit of toch???  8)7

Eilionora
#2
Spiritualiteit / Inzichtskaarten
30 september 2004, 22:33:20
lkah vaaag:) ik lees tarot kaarten, ma ik heb dan ook les bij moi leraar, die ook meer uitleg geeft bij de kaarten, toen ik die dinge nvoor ut eerst sag:S dacht ik ook flauwe kul :Y)  vond ut maar onzin, nu ik ze beheers komen ze echt uit dat is wel cooowllie:)

gr Eilionora :P
#3
Spiritualiteit / ha ha, hier weet ik meer onder
30 september 2004, 22:30:14
Wicca : Tja voor vele mensen vreemd, toch? je weet niet wat het inhoud en geeft dus maar vooroordelen, (had ik zelf ook hoor) maar als je een vriendin heb die er al vanaf haar 8ste mee bezig is, ga je je er zelf ook in verdiepen. Ik denk dat vele nog niet eens weten wat wicca is, en als je het tracht uit te leggen krijgen ze een verkeerd beeld

stukje van mijn site about what wicca is

Wat Wicca is valt naar mijn idee niet zo een-twee-drie uit te leggen. Het is in elk geval iets waar je met je hele hart achter staat. Iets waar je goed bij voelt.  Ik denk dat wicca iets is wat je al bent sinds je geboorte, alleen komen sommige mensen sneller tot het besef dan anderen. Als je hebt besloten of ontdekt hebt dat je een wicca bent of als je een wicca wil zijn is het belangrijk zoveel mogelijk informatie op te zoeken in je moet je er in gaan verdiepen. Maar hou altijd in je achterhoofd dat je alleen informatie kan overnemen dat voor jou van toepassing is en waar je je goed bij voelt.

:) hmmm meer weten?  just asked me:)


Blessed be (segge we altijd )

Eilionora (me heksen naam)


[/b]
#4
Spiritualiteit / Mijn mening
30 september 2004, 22:25:51
ik ben een wiccan,, voor mensen die niet weten wat dat is ""onder de naam heks zul je wel weten wat ik bedoel"" ik bedoel geen oude vrouwtjes met punt neus, of vliegen op bezemsteel, en je hoeft der ook niet lelijk voor te zijn wat ik ben model. Maar onder wicca versta ik "" heb gebruiken van de natuurlijke krachten om mensen te helpen"" Als je het gebruikt voor andere dingen waar het niet voor bedoelt is, krijg je het 3x zo erg terug"" Geesten oproepen is een van de dingen waar we tegen op zijn. We leven in harmonie met geesten, solang wij hun niet lastig vallen vallen zij ons niet lastig, ga je ze oproepen heb je de kans dat je een slechte geest op roept, en kan hij je hele leven lastig blijven vallen, omdat jij de harmonie hebt verbroken...  :)  zo denk ik er over, een ander zou dat wel weer anders doen!!!???

Gr Eilionora
#5
Songteksten / dankjwel
27 september 2004, 19:15:38
ha ha,

dat is snel:D

dankjwel hoor :P

gr Eilionora
#6
Songteksten / oeps
26 september 2004, 19:48:15
die ik net zei was al ontdekt foutje
#7
Songteksten / Nummer 43
26 september 2004, 19:47:13
43. is die niet van maroon 5- this love

heb er ook nog een kijken of jullie die weten
niet zo bekende artiest onder de mens maar de
mensen die het lied kennen zijn er helemaal weg van

This is me, fault forever /One of the lost ones /The one without a name /
Without an honest heart as compass


kijke of jullie die kunne raden;)

gr Eilionora
#8
Songteksten / Jentina - French Kisses
26 september 2004, 19:22:37
ja ja dit liedje segt je vast nie tveeel :Y)

was bij mij eerst ook niet het geval, het is opzich wel leuk nummer,
helaas kan ik er nergens de songtekst bij vinden wat ik wel erg jammer vind!!? is er iemand die toevallig de songtekst heeft??? :?

Najah, ik hoop ut namelijk wel :+

Gr Eilionora

Het gaat hier om het nummer

Jentina - French Kisses