logo songteksten.net
Hoofdmenu

uitgemaakt met mn vriend

Gestart door ikkebirgit, 2 januari 2006, 19:33:54

Vorige topic - Volgende topic

ikkebirgit

heb het vandaag eindelijk uitgemaakt met mn vriend.
alleen wel op een lullige manier en ik wou het ff kwijt.
ik heb het via msn uitgemaakt omdat ik niet wou dat hij me om zou praten en dat ik dan uit medelijden weer verkering zou nemen. want zo is hij wel, tis eigenlijk een slap excuus en hij is er (begrijpelijk) heel heel erg boos over. zou ik ook zijn waarschijnlijk... maar nu ben ik wel opgelucht dat het uit is. het zat er al weken aan te komen... en nu maar hopen dat we ooit gewoon vrienden kunnen zijn.. maar voorlopig kan dat denk ik niet..
ne iemand zei ooit wat tegen me: . live your life, don't let someone else live your life! .

Just1Girl

Tja
Ik ken het erger

Iemand moest het voor iemand anders via msn uitmaken
Hij was niet eens kwaad
Kun je nagaan dat ze een week later weer uit medelijden toch verkering namen
i] en leg me nu maar eens uit wat ik bedoel [/i]

flientje_pinwin

het is lullig om het op die manier te doen idd.. maar als je met het gevoel zit, kan het er soms net uitkomen op msn. je praat er net over , hij komt online, hij praat met je en zegt ik hou van je, tjha het gebeurt, ookal is het vreselijk onpersoonlijk.. O-)
misschien is het nog een idee om hem ff te bellen of op te zoeken om te zeggen dat het je spijt het op die manier te doen, zodat jullie toch vrienden kunnen blijven, want je geeft wel aan het te willen.. O-)
Want als ik hem was, zou ik zo niet vrienden willen blijven...

sterkte ermee.. :*

ikkebirgit

dank jullie voor de lieve dingen. ik verdien het niet echt. maar ik durf nog niet bij hem langs te gaan, misschien dat ik dat later wel ga doen maar nu nog ff niet, hij is natuurlijk nog steeds boos en ik wil hem nog ff niet onder ogen komen  |:(
ne iemand zei ooit wat tegen me: . live your life, don't let someone else live your life! .

Just1Girl

i] en leg me nu maar eens uit wat ik bedoel [/i]

flientje_pinwin

ze zeggen dan wel beter laat dan nooit, maar in deze situatie is het toch slim het zo snel mogelijk te doen . . bij mijn ex wachte ik ook te lang, en nou wil hij me niet meer zien, en zitten we elkaar elke keer jeloers te maken door voor elkaars neus te flirten etc.

Kayleigh666

Allereerst: rot voor je dat het uit is..........
Ik weet niet hoe lang jullie hadden en hoe serieus de relatie was, maar ik vind het best lullig zo via msn. Ik zou toch de stoute schoenen aantrekken en ff bij 'm langs gaan. Dan kun je erover praten en uitleggen dat je het echt niet meer aan wilt hebben. Dus dat hij je niet moet gaan ompraten enzo. Mag ik vragen hoe oud je bent? Kijk, bij een hanje-in-handje-verkering van een 12-jarige zou ik zeggen: prima! Maar als het echt serieus was, dan verdient hij het om nog een keer met je te praten.
Als je vrienden wilt blijven is het denk ik ook beter om te praten. Anders krijgt hij een hekel aan je en kun je dat 'vrienden' zijn wel vergeten!

ikkebirgit

ik had negen maanden met mn ex. en ik ben 16 dus het was echt wel serieus. ik wil ook nog wel met em praten maar niet als ik alleen met hem ben. ik ben dan namelijk bang dat hij dingen gaat doen die ik niet wil. we hebben wel afgesproken om te proberen om vrienden te worden, maar natuurlijk kost dat tijd en ik heb hem nog steeds niet gezien nadat het uit is. alleen hij doet wel een beetje kinderachtig, ik ben namelijk hele goede vrienden met zijn beste vriend en die kwam gister gewoon voor de gezelligheid even bij me langs. en mn ex werd hartstikke boos op mij en hem. terwijl ik niks in die goede vriend zie ofzow.. daar wordt ik dan weer heel boos om...
ne iemand zei ooit wat tegen me: . live your life, don't let someone else live your life! .

Kayleigh666

Maar goed dat je van 'm af bent dan............ :(

flientje_pinwin

Dat is wel lullig van hem... maar waarschijnlijk is hij gewoon boos omdat hij je kwijt is geraakt, en zijn vriend nog wel met je om gaat..
Het is ook moeilijk om weer vrienden met hem te worden, maar toch.. het is het beste.. O-)