logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - Kayleigh666

#1
Seksualiteit / Food for Sex!
6 september 2006, 18:03:03
Welk eten vind jij lustopwekkend en waarom?
#2
Sport / Khalid Boulahrouz
5 september 2006, 22:28:44
Hij is terug bij Oranje na een schorsing _O_, maar of Khalid Boulahrouz woensdag tegen Wit-Rusland in actie komt is nog maar de vraag. Arme Boul, cuty verdediger kampt met buikgriep :r.
Boulahrouz moest de groepstraining van dinsdag aan zich voorbij laten gaan. Hij behoorde net weer tot de selectie nadat hij een schorsing had uitgezeten die hem de interland tegen Luxemburg (1-0) kostte.

Op het WK in Duitsland werd Boulahrouz met twee gele kaarten op zak van het veld gestuurd tijdens de achtste finale tegen Portugal (0-1). Dat lot onderging ook Giovanni van Bronckhorst. Ze moesten tegen Luxemburg verstek laten gaan, maar werden door bondscoach Marco van Basten voor het duel met Wit-Rusland (gelukkig!) weer bij de selectie geha
Wat denken jullie? Zou Boulie woensdag in actie komen?


#3
Relaties / Tips voor je eerste date
30 augustus 2006, 04:01:36
Zet hier alle tips voor een geslaagde first date.  :Y
#4
School en studie / Ontgroening
23 augustus 2006, 16:41:12
Ik liep gisteravond door Nijmegen-Centrum, en ja hoor...... je kunt je weer inschrijven voor een studentenvereniging. Dus de ontgroeningen zijn weer begonnen!!!!!! :mrgreen:
Wat vinden jullie daarvan? In 1997 is er een keer een jongen overleden nadat hij een fles jenever op moest drinken. Daarom zijn er nu strengere regels en er zijn veel mensen op tegen. Wat ben jij, voor of tegen?
#5
Lifestyle / Mode - lady in red
16 augustus 2006, 22:00:39
Natuurlijk hebben jullie de nieuwe wintermode al bekeken (dat denk ik iig)! Veel zwart, grijs (somber!), maar gelukkig ook rood! Ik vind het wel vrolijk en chique. Op de catwalk zie je ook modellen echt totally red! Wat vinden jullie daarvan? En zou je dat zelf ook gaan dragen? Zelf vind ik rode accessoires wel heel leuk, maar ik ga niet voor alles rood. Tasjes, laarzen, schoenen e.d. vind ik zeker cool! is er iemand die al rood heeft gekocht? Of volg je de mode niet?
#6
Seksualiteit / Afknappers
7 augustus 2006, 19:19:45
Wat is voor jou een giga-afknapper in bed?
#7
Optredens en concerten / Rolling Stones
1 augustus 2006, 10:03:10
Nederland lijkt Stones-moe
Het bewijs is geleverd: de Rolling Stones zijn nog niet te bejaard om een rock-'n-rollconcert te verzorgen. Het concert van gisteren in de Amsterdam ArenA bleef echter onuitverkocht. Wat zeker een rol zal spelen in de aflatende interesse van het publiek is dat velen de Stones ondertussen wel gezien hebben. Wat vinden jullie? Moeten The Stones er maar mee kappen? Of zijn ze toch nog hip?
#8
Sport / Tour de France (testosteron Landis)
1 augustus 2006, 09:58:43
Testosteron bij Landis deels van synthetische aard.
De hoge testosteronwaarde die is aangetroffen bij de Amerikaanse Tour-winnaar Floyd Landis is deels afkomstig van een " externe bron" en "synthetisch" van aard. Dat bericht The New York Times dinsdag.
Wat vinden jullie? Ben je dan niet gewoon superstom als je dat spul neemt? Je weet toch dat je gecontroleerd wordt?
#9
Sport / Anti-Figo
26 juni 2006, 10:22:59
Wat een wedstrijd gisteren, hè!  :(  Ben spontaan anti-Figo geworden. En dan die scheids, die Ivanov zag er uit alsof ie al drie flessen wodka op had. Hij zag dus alles dubbel. Met 44 man op het veld valt het aantal kaarten best mee.

Denken jullie ook niet dat die vent vandaag last van RSI heeft?  :r
#10
Spiritualiteit / Boeddhisme
31 mei 2006, 19:56:28
Ik ben erg geïntereseerd in het Boeddhisme O-) . Ik vind het een heel mooi geloof. Wie vind dit ook? En wat vind je er zo mooi aan? Leg uit:
#11
Artiesten / Lucie Silvas of Metallica?
27 mei 2006, 13:14:38
Ze zingen allebei het lied: Nothing Else Matters. Wat ik persoonlijk echt een top-song vind!! Echt een supertekst!!!!!!

"Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters"

Zooooooo mooi!!!!!!

Welke versie vinden jullie het mooist en waarom?
#12
Seksualiteit / Just for fun! -spel-
24 mei 2006, 22:53:59
Een grappig spelletje............. bedenk zoveel mogelijk redenen waarom sex gezond is.  *)

Ik zal zelf maar beginnen.
Rede 1: je verbrandt calorieën.
#13
Artiesten / Madonna
24 mei 2006, 11:07:53
Een aantal Christelijke leiders hebben woedend gereageerd op de openingsact van Madonna's Confessions Tour. De zangeres komt gekruisigd het podium op en dit is bij de Christenen in het verkeerde keelgat geschoten.

Vooral in Engeland ontstond er veel commotie rondom de zangeres, terwijl het openingsconcert van de tour in Los Angels plaats vond. Een woordvoerder van de kerk liet weten: "Madonna wil altijd shockeren. Wij vragen ons af waarom iemand met zoveel talent iets doet waardoor zoveel mensen gekwetst worden."

Het is niet de eerste keer dat Madonna zich de woede van de Christelijke kerk op haar hals haalt. De kerk was namelijk ook niet blij met haar videoclip voor het nummer 'Like A Virgin' uit 1989.

Worden jullie daar nou ook zo moe van? Dit is toch een soort van kunst? Waar bemoeit die kerk zich mee? Komt alleen maar ellende van! Net als bij de Da Vinci Code; ook al zo'n gezeik. We hebben toch vrijheid van meningsuiting en we mogen ons toch kunstzinning uiten?
#14
Politiek / Ons (welvarende) koningshuis
22 mei 2006, 14:30:15
Top 10 rijkste staatshoofden

1 Abdullah Bin Abdulaziz, koning Saoedi-Arabië, $ 21 miljard  
2 Haji Hassanal Bolkiah, sultan Brunei, $ 20 miljard  
3 Khalifa bin Zayed Al Nahyan, president Ver. Ar. Emiraten, $ 19 miljard  
4 Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emir Dubai, $ 14 miljard  
5 Hans Adam II von und zu Liechtenstein, vorst, $ 4 miljard  
6 Albert II, prins van Monaco, $ 1 miljard  
7 Fidel Castro, president van Cuba, $ 900 miljoen  
8 Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, president Equatoriaal-Guinea, $ 600 miljoen  
9 Elizabeth II, koningin van Groot-Brittannië, $ 500 miljoen  
10 Beatrix Wilhelmina Armgard, koningin der Nederlanden, $ 270 miljoen  


Wat vinden jullie ervan dat Beatrix zoveel geld heeft? Ik bedoel, er is nog steeds armoede in Nederland, bijstandsmoeders, daklozen, e.d. Kan ze niet een beetje missen? Of zou ze niet de helft naar Suriname kunnen sturen ofzo?
#15
Radio, Tv, Film / Da Vinci Code
22 mei 2006, 14:24:17
Wie is er al naar de Da Vinci Code geweest? En wat vond je ervan?
Wat vinden jullie er trouwens van dat die film in sommige landen (o.a. Wit-Rusland) verboden is.  :? Belachelijk toch? Het is maar een film/verhaal! Mensen moeten alles niet zo serieus nemen!
#16
Cd's en singles / Marco Borsato
3 mei 2006, 02:03:17
Wie heeft de nieuwe single van Marco Borsato al gehoord? Ligt geloof ik vanaf 12 mei in de winkel. Ik vind die Marco echt niks aan. Steeds hetzelfde geslijm. Niet echt vernieuwend te noemen ofzo. Zojuist hoorde ik de nieuwe single op de radio. Klonk net als al die andere liedjes. Wanneer brengt Marco nou iets nieuws?
#17
Optredens en concerten / Bon Jovi
1 mei 2006, 14:15:20
Wie gaat er binnenkort naar Bon Jovi in Nijmegen? Ik wil er dolgraag heen, maar heb geen geld en geen kaartje. :'(
#18
Seksualiteit / Sex met een vrouw
24 april 2006, 14:51:44
Zijn er hier ladies die het weleens met een vrouw hebben gedaan? Je hoeft dan niet gelijk lesbisch te zijn. Maar ik bedoel meer, gewoon voor een keertje. Voor de ervaring.
#19
Babes & Hunks / Lekkere mokkels in videoclips!
24 april 2006, 14:44:59
Wat vinden jullier ervan dat er in veel videoclips halfnaakte dames lopen? Lekker om te zien? Opwindend? Of hoeft het voor jullie niet zo? Wie iriteert zich hieraan?
#20
Optredens en concerten / Metallica
1 maart 2006, 12:00:00
Wie van jullie heeft er een kaartje voor Metallica weten te bemachtigen? In Nijmegen was het gelukkig helemaal niet zo druk bij de kaartverkoop. Heb veldkaarten!!!!!!!!!