logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - hinata-chan

#1
Algemeen / ander talig versie gezoch?
30 november 2008, 00:29:13
Ik heb een liedje op mijn computer en op mijn mp3, dat liedje heet shinkirou maar dat achtergrond muziek komt me ergsn vaagjes bekend voor... kan iemand me erbij helpen volgens mij is de ander talig versie gewoon Engels...
#2
Radio, Tv, Film / Anime.
6 november 2008, 19:47:48
Wie kijkt hier anime? en zoal welke genres?

Ik kijk het zowat mijn hele leven en kijk genres zoals yuri/Shoujo-ai, shoujo, shounen, ecchi, veel vecht, bloederigXD romance, en zo kan ik wel doorgaan.

en wie weet nog een leuke aanrader? Ik zal wel wat op deze topic zetten een keer als ik wat meer tijd hebXD
#3
Artiesten / Utada Hikaru
6 november 2008, 18:53:35
Wat vinden jullie allemaal van de japanse zangeres Utada Hikaru?

Ik vindt haar echt geweldig:P Ze zingt beide intro's van KHXD (KH=kingdom hearts PS2 spel) en ze zingt veel meer leuke liedjes<3 (Op mijn mp3 staan zowat al haar liedjes)
#4
Reizen / Waar zou jij graag naartoe willen?
6 november 2008, 18:50:03
Zoals de titel al zegt, waar zouden jullie graag heen willen?

Ik zou wel graag naar Japan, China, En Korea gaan(A) (ben een Japan, korea freak)
en heb er zo ongeveer genoeg van dat ik elke zomer in Egypte ben¬¬ (al met een jurk die tot je knieën komt daar rondlopen en er kijken al oude mannen naar je)
#5
Ik ben heel erg verliefd op een gothic uit de 4de, ikzelf ben qua kledingstijl normaal (ben vanplan dat te laten veranderen in lolita O-)) en ik zit nu in de 3de (beide op 't VMBO zelfde school).
Maar nu heb ik dus een probleem, Ik weet niet of hij me al als een gewone vriendin ziet na hoe vaak ik hem per dag knuffel... en laatst was mijn hartsvriendin daar bij hem thuis en die verbergt nu ook iets voor me, En volgens mij is zij ook gewoon op hem, en dat ontkent ze...
en ik heb waarschijnlijk als enige 13 jarige nog nooit een vriendje gehad(A) Maar dat lijkt me een beetje logische met dezelfde interesses als ik heb en dat ik half nederlands en half arabische ben...
maar kan iemand me hiermee helpen?