logo songteksten.net
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Topics - lindseypan

#1
Relaties / Paar probleempjes !
21 december 2004, 17:53:24
Ik heb anderhalf jaar met een jongen gehad. En heb veel verdriet door hem gehad.
Ik heb nu sins 11 maanden vrijgezel geweest te zijn een nieuwe jongen heel lief en leuk enzo ga der nu zoon 4 weekjes mee. En alles gaat goed..
Maar ik ken hem via mijn ex..

Ik ben toen eens met mijn ex een weekendje bij hem geweest om te gaan stappen enzo.. We zaten niet bij hem thuis maar in een hotel..
Het ging toen al niet zo goed meer met mij en mijn ex. En mijn ex deed wielrennen en die jongen ook. En vaal als ik wakker werd dan was me ex al weg. En dan had hij met die jongen afgesproken samen te gaan trainen. En stond hij aan de deur enzo.

En had ik best veel tijd met hem door gebracht. We hebben toen ook telefoon nummers enzo uitgewisseld. Maar we hebben elkaar noot echt gebeld enzo.. Ik dorf het niet en hij ook niet..

Maar nu een maandje of 3 terug werd ik door hem gebeld. Of ik met mijn ex wou mee komen om weer eens daar op stap te gaan en dat ik hem anders maar op msn moest aan melden enzo. Om eens wat af te spreken. Dus ik dat gedaan enzo. En op de msn vertelde hij me dat hij me al heel erg lang leuk vond enzo vanaf het moment dat hij me gezien had enzo.

Maar hij zei ik wou je bellen maar heb ik niet gedaan omdat je wat met hem had enzo. En hij zei na dat ik hoorde dat het uit was dacht ik je nooit meer te zien enzo. En toen na 2 maanden msn ben ik bij hem langs gegaan hebben ze me opgehaald enzo en ben ik weekend daar geweest... En nu heb ik al zoon 4 weken wat met hem...

Maar mijn vriend nu dan. Die woont 2 uur van mij vandaan en als hij in het weekend bij mij is moet hij wel trainen enzo. En alleen lijkt me dat ook saai enzo.. Maar dan zeg ik tegen hem van waarom bel me ex niet gewoon op om te vragen of hij met je wil gaan traienen enzo. Dan zegt hij nee vind ik zo lullig omdat ik nu met je heb.. Maar ik denk dan weer zo van wat maakt het uit.. Wat er tussen mij en hem is gebeurt heeft toch nix met jou te maken... ???

Hij zo maar hij denkt mss wel dat ik jou van hem heb afgepakt. Maar het is al 11 maanden over tussen mij en hem..
En van de week kreeg ik ook nog te horen dat hij wel 6x was vreemd gegaan met 6 verschillende meiden.... En het was niet alleen bij zoenen gebleven enzo...

Dus dan denk ik helemaal zo van ja nu kan hij nix zeggen over jou en mij.. Maar wat vinden jullie er van.. Zou hij me ex gewoon kennen bellen om te vragen om samen te gaan trainen...???
Of is het niet zoon goed idee over wat me vriend nu denk...??
Zou graag jullie mening willen weten !!!

gr : Lindsey
#2
Wat vinden jullie daar van !
#3
Feedback / Vraagje !
20 oktober 2004, 12:59:41
Ik ben hier nog niet zo lang !
Ik weet wel hoe ik berichten moet achter laten enzo. Maar heb wel een aantal vragen zoals: Hoe krijg ik een plaatje er op (advatar0 En hoe kan ik een foto bij sturen? En wanneer kan ik iets achter laten bij iemand met een slot zeg maar ! Die dingen snap ik niet !

Kan iemand me helpen?

Kuzzz
#4
Relaties / Vreemgaan !
16 oktober 2004, 15:14:50
Wat vinden jullie nou van vreemdgaan !

Ik ben zelf nu 17 jaar ! Heb anderehalf jaar met een jongen gehad en ik was gelukkiger dan ooit alles ging goed dacht ik !
En opeens ging het mis. Hij kwam niet meer bij me slapen ! Hij zei dat hij altijd moest werken ofzo ! Hij had altijd wel een smoes. En ik dacht dat het waar was.
Tot op een dag dat hij me naar huis bracht en dat hij zei van het is uit en dat hij wegreed! Ik dacht wat is dat nou !
Andere dag belde ik een vriend van hem bleek hij al meer dan ander halve maand wat te hebben met een ander ! Mijn hart brak in 10000 stukjes.
Zag het leven niet meer zitten.
Wil graag jullie mening horen als jullie het ook wel eens hebben mee gemaakt !!

Kuzzzz
#5
Radio, Tv, Film / GTST
6 oktober 2004, 17:16:05
Hallo,

Ik kijk het liefst GTST...
Alleen ik vind er tegen woordig niet veel meer aan.
Je kan gewoon zelf al denken wat er die dag er na gaan gebeuren.
Dat vindik best wel sonde maar ja.

Kuzz :O